Te ilyen kihagyhatatlan ajánlatot kaptál már az életben?!

6-blogomhoz

Kedves Olvasóm!

A mai bejegyzésem kissé rendhagyó lesz, nem akarom nagyon hosszúra nyújtani a mondandómat.

Ha nem először olvasod soraimat, mint már megszokhattad, mindig arra igyekszem hogy a lehető legvilágosabban beszéljek neked a OneLife üzletről. A célom most is ugyanez, hogy minél több új és aktuális információval lássalak el Téged!

El kell mondjam magamról, hogy zömében nagyon szeretek új dolgokkal foglalkozni, mindig valami újat tanulni, kipróbálni, ami által tapasztalatokat, jártasságokat szerzek különböző területeken. Itt most nem arról van szó, hogy az életben mindent ki kell próbálni, vagyis vakon beleugrani mindenféle új dologba, ugyanis az nagy felelőtlenség és vakmerőség lenne. Az új dolgokat, ezt te is tudod, úgy érdemes és biztonságos kipróbálni, ha azelőtt kellőképpen informálódunk róla. Ez a helyzet a OneLife üzlettel is.

Miért adtam ezt a címet a mai bejegyzésemnek? Először is hadd beszéljek magamról, hogyan is élem meg azt, amikor valami kihagyhatatlan ajánlattal kerülök szembe.

Nemrég, kb. két hete vásároltam magamnak egy új mobiltelefont, amit már nagyon rég óta kinéztem magamnak, s csupán a megfelelő árra vártam,  arra az üzletre, amelyik a lehető legjobb áron fogja nekem eladni. Sikerült megtalálnom ezt az üzletet, és meg is vásároltam ezt a telefont. Egy Lenovo okostelefonról van szó, amely úgyszólván fényévekkel jobb mint az első félig-meddig okosnak mondható régi Samsung telefonomnál. Szóval a lényeg: jó üzletet kötöttem, tehát kihasználtam a lehetőséget és időben cselekedtem, megvettem azt a készüléket, amire annyira vágytam. Na de a történet végét mondtam most csak el, az előzmények, amik idáig vezettek, közel sem voltak zökkenőmentesek. Ebből csupán néhány momentumot ragadok most ki a teljesség igénye nélkül, mivel most nem erről szeretnék Neked beszélni. Ahhoz hogy ezt az okostelefont megvehessem, nem kis pénzre volt szükségem. Ehhez pénzzé kellett tennem valahogy a régi táblagépem és két új belépő kategóriás (olcsónak mondható) okostelefont (utóbbit új telefonbérlet – szerződés kötése után kapták szüleim, nekik nem volt rájuk szükségük). A 2 telefont viszonylag könnyen el is tudtam adni, de a táblagéppel meggyűlt a bajom rendesen. Mivel kb. 11 hónapig használtam, nem volt könnyű eladnom; de az okom megvolt rá, amiért így döntöttem. Ez alatt az idő alatt rájöttem, hogy akármit is csinálok vele, nem elégíti ki az igényeimet, mivel egy nagyon gyenge és megbízhatatlan márkájú készülék volt, sok szoftvergonddal (többek közt hamis android rendszere volt – ez volt a fő oka mindennek). Mivel saját hibámból a készülék vásárlása után nem éltem a 15 napos feltétel nélküli visszaküldéssel, így nagy nehézségek után (szervízbe küldés, sikertelen javítás, fogyasztóvédelem, rengeteg levelezés az eladóval) sikerült visszakapnom a pénzem. Sajnos ezt jóval hamarább meg kellett volna tennem, így rengeteg idegességtől és tortúrától megóvhattam volna magam. A lényeg hogy végül visszaküldve a terméket az eladónak, megkaptam a pénzem. Így a 2 új telefon árával együtt, amit eladtam majdnem meg is volt az új telefonra a pénzem, csupán viszonylag kevéssel kellett kipótolnom a vételárat. Ez a rövidke történetet azért meséltem el, hogy mindig jó az óvatosság, és legyünk következetesek és elővigyázatosak mindenféle új dologgal szemben, hogy amennyiben lehet kerüljük el azokat a helyzeteket, amibe én is kerültem.

Mint minden újdonsággal, a OneLife (OneCoin) üzlettel kapcsolatosan is a legelső és legfontosabb dolog, hogy kellő információhoz jussunk. A legelőnyösebb az, hogy ezt minél hamarabb és gyorsabban tegyük meg, ne sokat tétovázzunk, mert könnyen le lehet maradni egy újabb nagy lehetőségről, amit most tartogat a cég számunkra az október 1-i nagy token- és érme (coin) duplázódás után. Szerencsére a OneLife cég esetében ilyen veszélyhelyzet egyáltalán áll fenn, mint ami velem történt. Ez nemcsak azért van így, mert elsősorban nem termékalapú a OneLife üzlet, hanem azért is, mert itt garantált, hogy 100%-ban pénzt fogsz keresni, mindenféle utólagos kötelezettségek és  havidíjak kifizetése nélkül! Ez az üzlet nem arról szól, hogyan költsd el a pénzed, vagy hogyan veszítsd el azt, hanem arról, hogyan sokszorozd meg azt viszonylag rövid idő alatt!

Ezt már több százezer ember a saját bőrén megtapasztalta, köztük én is, bármilyen negatív és valótlan kritikákat írnak az interneten, vagy mond a konkurencia.

Én személy szerint az utóbbi időben nem győzök eleget informálódni az újdonságokról, hogy a lehető legjobban képben lehessek minden új dologgal, ami ebben az üzletben történik. Ezt azért mondom, mert annyira sok minden történik, hogy azt csak átfogóan lehet befogadni, de a lényeg, hogy így is törekedek arra, hogy a lehető legtöbbet befogadhassam belőle. Szerintem ez számodra is nagyon jó lenne, amennyiben komolyan gondolod ezt az egészet. Most  erről a legújabb lehetőségről fogok röviden beszélni.

Mit szólnál ahhoz, hogyha belépnél egy adott oktatási csomag megvásárlásával és már startból megnégyszereznéd a pénzed nagyon rövid idő alatt (pl.: 1 vagy másfél hónap alatt)? Jól hallottad, mert ez a lehetőség most újra él, de kicsit más formában, másképp, mint október 1. előtt, amikor megduplázták nemcsak az oktatási csomagokért járó ingyenes tokenjeinket, hanem a már bányából kijött érméinket (coin-jainkat) is.

Hogyan történik meg most mindez? Mint minden nap, ma is megnéztem a webirodámat, ellenőriztem az aktuális állapotot. Jelenleg a split barométer 18%-on áll, ami ha eléri a 100-at, újból duplázódni fognak a tokenek, amennyiben még van meg nem történt duplázódásunk az adott fiókban. De most jön a nagy bökkenő: ez a következő split nem egy normál split lesz, ami csak simán megduplázza az eddig bányán kívüli tokeneket, hanem ez ami most jönni fog, az egy különleges duplázódás lesz: egy szuper split.

Mi az a super split? Ez azt jelenti, ha van például egy 550-es Trader csomagod, amit megvásároltál (azaz összesen 580 eurót fizettél amikor beaktiválták a +30 euróval együtt), akkor kaptál 5000 ajándék tokent, amiből a most következő szuper split-nél (5000 x 4) 20.000 tokened fog lenni! Ez lesz a lényege ennek a szuper split-nek, hogy a meglévő tokenjeid nem csak simán megduplázódnak, hanem ezt kétszeresen teszik, azaz meg fognak négyszereződni!!! Szerinted ez mennyire egy jó ajánlat a cég részéről? Gondolom sokkal jobb üzlet a számodra mint az én el nem talált és nagy nehezen visszaküldött volt táblagépem.

Az igazi nagy húzás azonban ez után jön, ha ennél kicsivel többet szeretnél és megengedheted magadnak, hogy egyszerre több csomagot vásárolsz (pl.: 2-őt), azaz egy kisebbet először, amit egy nagyobbal felemelsz (upgrade). Ha így teszel, több csomag vásárlása esetén, a mindegyik oktatási csomag által kapott split lehetőségek összeadódnak és így nemcsak megnégyszerezed, de akár nyolcszorozhatod, tizenhatszorozhatod (stb.) a betett pénzed!  Ilyen szuper split (extra duplázódás) nem lesz többet, ha teheted élj a lehetőséggel!

Mint írtam, több csomag vásárlása és egymásra helyezése esetben beszélünk kombinált vagy kombó csomagokról, ami természetesen nem kötelező, de megéri kihasználni, aki csak teheti. Most erről mellékelek egy táblázatot, ahol láthatod, hogyan is működik ez, mennyit lehet keresni, néhány konkrét példából levezetve:

kombo-csomagok-utani-nyereseg

További szép napot kívánok Neked!

 

Megyaszai László Attila

profilkepem

Telefon: +40 748 466 403

Skype: mla_86

Villámposta: onlineuzlet.mla@gmail.com

Honlap: http://www.kriptovaluta.net/

Facebook személyes

Facebook üzleti

 

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük