Szerinted tévedhet ekkorát 2,8 millió ember egy üzletben?

12-blogomhoz-a

Az utóbbi napokban azzal foglalkoztam a legtöbbet, hogy egyre többet olvastam, informálódtam és mélyebben kezdtem kutatni azokat a belső információkat, amelyekhez csakis a OneCoin – OneLife üzletben lehet hozzáférni. Igen, vannak ilyen információk, s nem is kevés! Minden üzletben vagy cégnél vannak belső információk, a komolyabbaknál pedig színvonalas és nagyon értékes képzéseket is kapnak a bent lévő tagok.

Nem tudom, kedves Látogatóm, hogy te az életben tapasztaltál-e már ilyet?! Voltál-e már valaha valamilyen cégnél, üzletnél alkalmazott; netán vagy csak élvezted bizonyos cégek szolgáltatásait?

Ha csak mint ügyfél tapasztaltál meg különféle dolgokat egy vagy több adott üzlettel, céggel kapcsolatosan, már az is nagyon sokat jelent!

A OneLife – OneCoin üzlet, bármennyire is hihetetlennek tűnik neked, nagyon különleges és talán egy jó darabig megismételhetetlen lehetőség az életben. Nem egy üzlettársam konkrétan az évszázad üzletének, az évszázad nagy lehetőségének nevezte ezt a céget, amely létrehozta a világ második legértékesebb digitális fizetőeszközét, kriptovalutáját. Ez a kriptovaluta a OneCoin, amely napról napra egyre erősebb és erősebb lesz, és az én véleményem szerint már nem sok idő kérdése, hogy a világelső pozíciót is megszerezze! Egy nem sokkal több, mint 2 éves cégtől ez óriási eredmény!

Nem sok fizikai vagy nem fizikai termékeket (szolgáltatásokat, programokat, stb.) forgalmazó üzlet ért el ilyen kiemelkedő eredményeket ilyen rövid idő alatt. Az Amway és a Nuskin cégek, de akár említhetnénk az Avon és a Forever Green-t is hasonló eredményeket évtizedek alatt értek el! És ugyanezt mi elérjük röpke 2 év alatt?! Szerinted ez mennyire normális dolog?!

A bejegyzésem címében biztosan újra provokatívnak hangzik a cím, hogy “Szerinted tévedhet ekkorát 2,8 millió ember egy üzletben?” Hidd el, nem véletlenül adtam ezt a címet, nem véletlenül tettem fel ezt a kérdést először magamnak, majd másoknak is. A 2.800.000-as (vagy annál nagyobb) taglétszám csupán nagyon kevéssel marad el, de a napokban biztosan kereken meglesz ez a szám. Ezért fogalmaztam így, mivel könnyebb megérteni, ha kerek számokkal dolgozunk.

Semmiképp nem lehet véletlen műve, hogy a OneLife -OneCoin üzlet tagjainak száma napi kb. 2-3 ezer fővel bővül! De ez még semmi… olyan napok is voltak (pl.: az október 1-i nagy OneCoin érme duplázódás előtt, valamint a pár napja történt szuper split – azaz token négyszereződés – előtt), amikor egy nap akár majdnem 100 ezer ember is becsatlakozott hozzánk! Na ez az igazi NAGY DURRANÁS! És ez nem hiába következett be, nem hiába lettünk a 2014-es kezdetek óta ennyien itt; hiszen ez az üzlet olyat tud nyújtani BÁRKINEK, aki ide jön, amit más helyen nem fog megkapni. Ez az oka annak, hogy a világ 198 országából nap mint nap több ezer ember dönt úgy, hogy ebből nem akar kimaradni; egyszerűen a részese akar lenni annak a nyereségnek, amit ez az üzlet kínál minden egyes embernek, aki igent mond, és elindul itt.

Ami a legjobb hír, hogy sokan észreveszik a lehetőséget és nekivágnak, belépnek az üzletbe, még ha először minden kötelezettségek nélkül is, ingyenesen, de később rájönnek, hogy jó lenne minél előbb élesben is részt venni ebben a kihagyhatatlan lehetőségben. Ezzel én is így voltam. A legelső napokban én is így indultam, egy ingyenes pozícióval, majd pedig rá pár napra már be is fizettem az első csomagomat, így örökre aktív tagja vagyok az üzletnek! Jelenleg 2 pozícióm (webirodám) van, így két helyről is tudok pénzt keresni. Ebben az üzletben legálisan megengedett több pozíció is egy embernek, tehát nem szükséges álneveken vagy más családtagok, rokonok, barátok stb. adataival létrehozni újabb pozíciókat, fiókokat.

Ha régebbről már olvasod a bejegyzéseimet, akkor emlékszel, hogy írtam már róla, ebben az üzletben, bármennyire is hihetetlen, de nincsenek kötelező havi, félévi, évi, stb. díjak és vásárlások, mint nagyon sok más üzletben, cégnél. Itt elég csak egyszer bejönni egy adott csomaggal, és ha nem akarsz a későbbiekben más csomagot is venni, akkor soha többet egy árva vasat sem kell beletenned ebbe az üzletbe, és aktív maradsz élethossziglan. A cég vezetője és a vezetőség ezt nem véletlenül találta ki, hiszen a legtöbb üzlet valósággal megnyomorítja az ügyfeleit és tagjait azzal, hogy temérdek mennyiségű kötelező vásárlást és havidíjat zúdít a nyakukba ha kell, ha nem; így sokszor ellehetetleníti a pénzkeresetet, vagy legalábbis nagyon megnehezíti. Itt nálunk nem ez a cél; a OneLife üzlet azt szeretné, hogy Mindenki, aki ide bejön sikeres legyen és az a pénz, amiért oktatási csomagot vásárol magának, annak értéke a OneCoin digitális érmék által megsokszorozódjon!

Hogy hol tartunk ma?  Milyen az árfolyama, mennyit ér a OneCoin érme fizetőértéke? Hadd mutassam ezt be egy diagram alapján, ahol a kezdeti indulás óta (0,5 euró cent) láthatod, hogy hányszor növekedett és mennyit ez a pénznem. Ez az időintervallum csupán nem sokkal több, mint 2 év!

12-blogomhoz-b

Mint láthatod, ez nem kis árfolyam növekedés! Ilyen dolog nem hiszem, hogy gyakran megtörténik bármely fizikai pénznemmel. Sőt, biztosan nem! A digitális valutákat, amelyek kormányoktól, bankoktól és a világ eseményeitől függetlenek, árfolyamukat nem befolyásolják a külső tényezők; csak haladnak felfelé és felfelé! A OneCoin erre egy mintapélda, egy olyan centralizált pénz, amelynek értékét az egyre fokozódó kereslet és stabilitás növeli ilyen lendületesen.

Már ott tartunk, hogy jövő évtől kezdve egyre nagyobb léptékben csatlakoznak azon cégek és üzletek, amelyek el fogják fogadni ezt a pénznemet fizetőeszközként. A 2018-as nyilvános tőzsdei kibocsátásig a cég világ szinten 1 millió ilyen elfogadóhelyet szeretne, ami meg is fog valósulni minden bizonnyal, ha így folytatódnak továbbra is az események. 2017 ennek az éve lesz. Így a legkisebb kávézóktól és családi vállalkozásokon keresztül a legnagyobb luxus szállodákig, majd rengeteg helyen fizethetünk közvetlenül OneCoin-nal, és erre elég lesz csupán egy okos eszköz (okos telefon vagy táblagép), valamint egy speciális alkalmazás (applikáció), és máris meg lesz oldva minden pár pöttyintéssel a képernyőn!

Mindezeket a pozitív dolgokat eddig már 2,8 millió ember felismerte, akik közül ma már több ezer keresett heti több mint 1000 eurót csak jutalék formában, ugyanakkor már több mint 320 euró vagy dollármilliomos van, akik ennél a cégnél dolgoznak! És még nem beszéltem a kibányászott OneCoin érmékről, ami maga a digitális pénz. (Az érmék kitermeléséről, a bányászás hogyanjáról és mikéntjéről régebbi bejegyzéseimben bővebben olvashatsz). A fenti diagramon láthattad a OneCoin érmék értéknövekedését egészen a mai aktuális szintig.

A OneLife – OneCoin cégnek a digitális OneCoin érméken kívül még fizikai terméke is van, ami egy saját kiadású táblagép (OneTablet), ugyanakkor van egy saját felhő-alapú feltörhetetlen (!) tárhely szolgáltatása is (ez három szintből áll, erről is fogok külön majd írni). Hogy tényleg egy ilyen tárhely feltörhetetlen volna? Sokak szerint ilyen nincs, mert a mai világban már szinte bármit sikerülhet feltörni, csak szakavatott személyek szükségesek hozzá. Ezt a tárhelyet, amely OnecoinClod névre hallgat 1 hónapon keresztül még 300 hacker-nek sem sikerült feltörni, így az első feltörőnek járó jutalom, a 100 ezer euró is megmaradt a cégnek. 🙂

És még egy utolsó, de mégsem utolsó sorban lévő érvet hadd mondjak el Neked, kedves Olvasóm, hogy szerintem miért érdemes a OneLife – OneCoin üzletet komolyan venni. Azon kívül, hogy erről az üzletről a kívülállók az interneten, akik még csak el sem tudják képzelni, hogy itt mik vannak (de hát honnan is tudná elképzelni, kitalálni bárki is, aki ezt csak kívülről szemléli és nem éli meg minden nap azt, ami itt történik) mindenféle badarságokat és alaptalan dolgokat mondanak, rágalmaznak (ezt sokszor a rivális Bitcoin csoportok teszik, de nem mindig, mások is akadnak) minket. Az ilyenek mindent bevetnek ellenünk, mert nem bírják elviselni azt, hogy egy cég és ugyanakkor több mint 2,8 millió ember hogy lehet ilyen rövid idő alatt mind ennyire sikeres. Ugyanakkor még azt sem tudják elviselni, hogy a mi cégünk nem csak egy sima lehetőséget biztosít nekünk arra, hogy a csomagunk értékét megsokszorozzuk OneCoin érmékben tárolva, hanem nagyon komoly terjesztői jutalékokat is kapunk a belső piaci forgalomból!

Az oktatási csomagokért járó, összesen 5 szintből álló pénzügyi képzési anyag, ami több száz oldal szöveget, több mint 1800 óra videót és teszteket tartalmaz; szintén egy olyan pótolhatatlan és máshol fel nem lelhető értéket jelent, amit csakis itt szerezhetünk meg aktív tagokként! Ez a tudásanyag (a megfelelő csomagokhoz jár egy-egy szint) csak itt elérhető, amelyek elsajátítása után vizsgát tehetünk, hivatalosan elismert diplomát is kaphatunk érte! Ilyen lehetőség nem sok üzletben van, ahol egy csapásra sok legyet lehet ütni! Itt nemcsak tudásanyagot kaphatunk, hanem a betett pénzünk értéke fokozatosan és jóval gyorsabban növekszik OneCoin érmék formájában, mint akárhol máshol, ugyanakkor a cég a OneCoin érmék és más termékei terjesztéséért (ami nem kötelező senkinek! – ez mindenki szabad döntése, aki jóval többet akar keresni) is nagyon komoly pénzt fizet nekünk!

Zárszóként csupán azt tanácsolom neked, hogy ha felkeltette az érdeklődésed ez az egyedi és páratlan üzleti lehetőség, akkor ne habozz sokat, olvass el, minél több írást azoktól, akik már itt vannak, akár tőlem is, és foglalj le magadnak először egy ingyenes pozíciót! Ezután keress meg az alábbi elérhetőségeim bármelyikén, a többit megbeszéljük, hogyan indulj el és építsd fel a saját sikeres életed!

A döntés csakis a Te kezedben van, gondold át jól!

Kattints IDE az induláshoz!

 

Szép napot kívánok Neked!

 

Megyaszai László Attila

profilkepem

Telefon: +40 748 466 403

Skype: mla_86

Villámposta: onlineuzlet.mla@gmail.com 

Honlap: http://www.kriptovaluta.net/

Facebook személyes

Facebook üzleti 

 

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük