Szerinted mit jelent, ha egy kiváló hálózatépítő otthagyja jól fizető üzletét, és a OneLife-hoz becsatlakozik?

3-blogomhoz

Azt hiszem most egy jó kérdést tettem fel, kedves olvasóm! 

Igen, ez a kérdés joggal merült fel bennem, mivel tegnapelőtt látott napvilágot az a hír, hogy az Organo Gold üzlet egyik legnagyobb hálózatépítője kilépett az Organo Gold-ból. Ez nem fikció, hanem bizonyított tény, hogy így történt. Ez az illető nagyon jól keresett abban az üzletben, viszont ő úgy döntött, hogy mégsem folytatja tovább azt amit csinál; legalábbis nem ott, hanem máshol fog ezután pénzt keresni, hálózatot építeni.

Igen, a hálózatépítés is egy munka, amit mindenki meg kell tanuljon, ahhoz, hogy sikeres legyen az MLM iparágban, ha ezt komolyan veszi és ebből szeretne pénzt keresni. Ő egy ilyen ember, aki mindezt komolyan veszi és ennek meg is van az eredménye!

Feltevődik a kérdés, hogy vajon miért lép valaki ki egy jól menő üzletből. Egyáltalán megéri kockáztatni, váltani egy másik üzletre?

A válaszom az, hogy igen, amennyiben az új üzlet jó üzlet, és jóval többet kínál, mint a régi. Ugyanakkor az is egy nagyon lényeges kritérium, hogy milyen felső vezetők vannak az új üzletben, milyen szakértelemmel bíró felső vezetői csapatot találunk ott.

Természetesen a jó termék vagy szolgáltatás is nagyon fontos, de nem ez a legfontosabb! Ha az előbbi kritériumok megvannak, akkor mindenképp megéri a váltás.

A Facebook-on egy-két megosztásból kiderült, hogy ő is a OneLife üzletet választotta. Szerinted ez csupán véletlen lenne? Volt valami kulcs információja, ami ebben a döntésében nagyban befolyásolta őt?

Kétség sem fér hozzá, hogy igen, nem bízott semmit a blattra sem a véletlenre!  A pontos okot, hogy miért lépett ki az előző üzletéből mi még nem tudjuk, de biztosan nyomós indítéka volt rá.

Bizonyára nagyban befolyásolta döntését az, hogy  a régi Organo Gold-os kollegák közül többen a Onecoin üzletben vannak és csúcskeresői az egész network marketing világnak. Ez már nem semmi dolog! Ilyen cég a világon, mint a OneLife (OneCoin) nem sok van, függetlenül attól, hogy milyen profilja van egy cégnek, hogy MLM-e vagy sem.

Tény, hogy engem nagyon elgondolkodtatott ez

Ezek szerint mi most jó helyen vagyunk? Jól döntöttünk, akik már bent vagyunk ebben az üzletben, vagy mind tévedtünk valamiben?!

Én azt mondom, hogy nincsenek véletlenek; az emberek bár sokszor hoznak rossz döntéseket, amit később megbánnak. Ezt többnyire azért teszik, mert kevéssé informáltak és felvilágosultak az adott üzlettel vagy akármi egyébbel kapcsolatban, és a legtöbb esetben csak a megérzéseikre vagy az előítéleteikre hallgatnak, ami nem kis problémát okozhat a jövőre kivetítve. Sokan másokra, nem szakértők véleményére hagyatkoznak, akiknek halvány lilájuk sincs arról amiről épp beszélnek, vagy meg szeretnék győzni az embert a vélt “igazukról”!

Az azonban biztos, hogy ha egy adott üzletbe sok ember becsatlakozik, szinte futótűzként terjed, és az emberek megelégedettek vele, pénzt keresnek, akkor csakis jó hely lehet, ahol vannak! Ha nincsenek tömegével negatív vélemények és kritikák, az egy nagyon jó jel! Ezt a fenti illető is tudta, és nemhiába jött át régi üzletéből a OneLife-ba, ahol régi munkatársai zöme isdolgozik, akik ugyanúgy ott hagyták előbbi cégüket.

A kérdés az, kedves olvasóm, hogy még mindig hiszel-e azon szkeptikusoknak és lejárató régi internetes blogoknak, akik mindenféle hamisságot és alaptalan rágalmat állítanak a OneCoin-ról? Kinek vagy kiknek szava és véleménye döntő a számodra, mi kell neked, ami igazán ténylegesen biztosít téged arról, hogy jó helyen vagy, ha éppen azt fontolgatod, hogy jó lenne ide becsatlakozni?

Én csupán csak tanácsot adhatok, a döntés a tied! Azt tudom tanácsolni, hogy mindig olyan személyekre, szaktekintélyekre hallgass, akik ezen a területen vagy a pénzügyi világban is neves és elismert emberek, cégek. Ilyen pl.: a Forbes és a Financial IT magazinok, Donald Trump AEÁ-beli elnökjelölt, Bill Gates és még sorolhatnám azon személyeket, cégeket, akik elismerik a kriptovalutákat és véleményük megállja a helyét a OneCoin-ról is

Egy másik fontos érv, ami segíthet neked a döntésben: szerinted ha nem lenne sikeres egy kriptovaluta, mint a OneCoin is, akkor miért szeretne több bank is magának saját digitális pénzt (Deutsche Bank másik 3 bankkal együtt, Bank of England, stb.)? Vajon mit látnak benne?

Szerinted lehet hinni egy több mint másfél éves cikknek, ahol a Magyar Nemzeti Bank kockázatosnak vélte a Bitcoin-t, OneCoin-t és a többi kriptovalutát, holott hagyta csődbemenni az emberek ezreit (!!!) a svájci frank alapú devizahitelekkel, amik soha sem láttak svájci frank fedezetet?! Ezeket a hiteleket miért nem titulálta kockázatosnak?!

Remélem, hogy sokat tudtam segíteni Neked ebben a bejegyzésemben is! Köszönöm, hogy figyelemmel kísérsz; amennyiben ez az első írásom, ajánlom olvasd el a régebbi blogbejegyzéseimet is!

 

U.i.: Ha még nem tetted, iratkozz fel a hírleveleimre, és minden fontos, nélkülözhetetlen információt meg fogsz kapni tőlem, amennyiben komolyan érdekel ez az üzlet.

Az idő nagyon rohan, amennyiben teheted, ne várj sokáig a döntésedre!

 

Megyaszai László Attila

 

profilkepem

Telefon: +40 748 466 403

Skype: mla_86

Villámposta: onlineuzlet.mla@gmail.com

Honlap: http://www.kriptovaluta.net/

Facebook személyes

Facebook üzleti

 

 

 

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük