Szerencsekerék a OneLife üzletben?!

A mai bejegyzésem címe igen érdekes, bár nagyon is valós dolgokról van szó. Sokan, amikor a szerencsekerék szóra gondolnak, valami olyan dolog jut eszükbe, ami semmiképp sem kapcsolható egy oktatással és digitális valutával foglalkozó üzlethez, amilyen a OneLife – OneCoin is. Ez nem is csoda, hiszen ez a cég nem egy szerencsejátékokkal foglalkozó üzlet, hanem egy komoly és szilárd alapokon nyugvó cég, amelynek az a legfőbb célja, hogy pozitív irányba megváltoztassa a világot. Megváltoztatni a világot, nem egy egyszerű dolog, amit egyik percről a másikra megtehetünk… ehhez sok idő, energia, hit és rengeteg kitartás kell! De olykor egy ilyen feladathoz elég csak egy kevés ember is, akik nagyon céltudatosan és mindent egy lapra feltéve dolgoznak azért, hogy mindez lassan de biztosan sikerüljön.

Hogyan változtassa meg a világot a OneLife – OneCoin cég? A válasz az, hogy a világ pénzügyi rendszerére van óriási nagy hatással, mint a legjobban megtervezett és ellenőrzött legális digitális fizetőeszköz, azaz kriptovaluta, amely kijavította a legelső ilyen pénznem, a BitCoin összes hiányosságát és hibáját, így egy olyan érme született meg, amelyik minden külső világi behatástól és eseménytől függetlenül töretlenül képes a fejlődésre. Ezt a tényt még egyetlen fizikai vagy más digitális pénz sem tudta ez idáig elérni. A OneCoin érme legfontosabb célja, hogy olyan fizetőeszköz váljék belőle, amelyik minden ember számára megfelelő, stabil és megbízható, amit nem lehet ellopni, ami mindig nyomon van követve a központi program, a blokklánc (blockchain) segítségével.

Hogyan jön most ide egy szerencsekerék? Mi köze ennek a OneLife – OneCoin üzlethez? Ez nem fura?

Igen, ezen kérdések, gondolom kedves Olvasóm, nemcsak az én fejemben tevődtek fel. Elsőre kicsit fura volt nekem is ez, de hamar rájöttem, hogy ebben az üzletben nincsenek véletlenek. Egy jól megfontolt cég vezetősége és legfőbb vezetője, tulajdonosa nem bízik semmit sem a szerencsére, véletlenre. Minden egyes döntésük és tettük nagyon megalapozott, ugyanakkor kiváló az időzítés is. Ez most sincs másképp! Az ünnepek közeledtével számos akciós lehetőség látott napvilágot. Eddig amikor egy új személy becsatlakozott élesben is ebbe az üzletbe (vagyis ingyenes pozíciójához hozzácsatolta, megvásárolta első oktatási csomagját vagy csomagjait), ha sikerült még időben egy ilyen akciós időszakot elcsípnie, maximum csak +10%-al több tokent kaphatott bármely oktatási csomagjáért, ami azt jelentette, hogy amilyent ezen tokenek kibányászták a OneCoin érméket, +10%-al több érmét kaptak a végén tokenjeikért cserében. E tokenek nem mások (szerintem ez az egyik legjobb hasonlat, ami illik rájuk), mint amolyan munkások, akik dolguk végeztével az elkészült végterméket átadják a tulajdonosoknak, akik megrendelték tőlük azt, majd továbbállnak dolgukra. A lényeg, hogy aki kihasznált egy ilyen előnyös helyzetet, csakis nagyon jól járt vele! És nemhiába… +10% azért nem semmi!

A OneLife cég egy nagyot gondolt idén karácsony előtt, így jött a szerencsekerék (angolul: wonder wheel) ötlete, hogy 1 hónapon keresztül (2016. december 1. és 2017. január 15. között) aki az ingyenes becsatlakozás után oktatási csomagot vásárol, annak ne csak +10%-al lehessen több tokenje, hanem akár +25, +50 vagy + egy ajándék split (ami +100%-ot, vagyis egy ajándék extra duplázódást jelent). Ez csupán egy kis szerencse kérdése! Szerintem a legjobb az egészben, azon túl, hogy nagyon érdekes és izgalmas dolog pörgetni és várni, hogy mennyi lesz a plusz token szám, a bónuszunk, az, hogy mindenki többet fog kapni! A minimum a 10%, a maximum a 100%! És mivel ez a szerencsekerék 8 egyforma színes szeletre van osztva, mind a 4 db. fent említett kedvezményből egyenként 2-2 szelet létezik, így dupla esély van akármelyik megnyerésére a vásárolt csomagunkhoz. Tehát ha kicsit számolunk, akkor 25% az esély akármelyik lehetőségre a négy közül!

Nem egy kollégám, ismerősöm, munkatársam, akiknek ebben az időben voltak új csatlakozóik, akik most vásároltak oktatási csomagokat, többen pörgettek már ezen a szerencsekeréken mind a 4 értéket, így 100%-ot is. Ez egy olyan rendszer, amelyik nagyon igazságos, így nem lehetetlen és nem ritka a 100%-os, azaz a +1 split megnyerése is.

Ezen plusz bónusz spliteket a rendszer azon nyomban jóvá is írja, amint megállt a szerencsekerék, így a webirodánkban máris az emelt tokenszámot fogjuk látni, amely tartalmazza az eredeti csomagért járó tokenek számát és a megnyert +10, +25, +50 vagy akár a +100% tokeneket.

Hogy mit jelent a +100% vagyis ahogy a keréken is írja: x1 ? Ez nem más, mint egy ajándék split, ami egy super splitnek felel meg. A super splitre nemrég volt példa, erről is írtam már korábban.

Kedvcsinálónak mellékelem a cég ezzel kapcsolatos hivatalos angol nyelvű videóját, ahol ezt a szerencsekereket bemutatják:

Mindezt miért csinálta a cég? Ezeket a plusz tokeneket, az általuk kijövő többlet érmék a cégnek is többletkiadást jelentenek, amit számunkra ki kell fizessenek?!

Jogosak ezen kérdések is! A OneLife – OneCoin cég nem kell fizessen senkinek sem semmit, azért, mert több tokent adott valamely akció keretén belül. Mivel a cégnek ez nem került semmibe sem, ő csak azokat a jutalékokat fizeti ki, amit a terjesztés után kapunk, ha eladtunk egy oktatási csomagot valakinek. Ezeket a jutalékokat is a belső kereskedés forgalmából adja a cég; a kibányászott OneCoin érméket pedig mi úgymond diszkont, alapáron kapjuk meg a cégtől, az aktuális bányászati nehézségi szint és érme értéke, árfolyam alapján. Ez az érték, és a nehézségi szint fokozatosan nő az idő előrehaladtával, mivel egyre több ember használja fel a megvásárolt oktatási csomagjában kapott ajándék tokeneket a bányászásra, hogy OneCoin érmék legyenek belőlük, és a betett pénzük értéke így fokozatosan növekszik a OneCoin érmékben (az érmék fokozatosan növekvő árfolyama által). Mivel egyre több token kerül be ebbe a virtuális bányába, a blokklánc rendszerébe, így ahogy fogynak lassan a ki nem bányászott érmék, a nehézségi szint is növekszik, ami jelenleg 79 db. token 1 db. érme kibányászásához. Ezért is nem mindegy, hogy ki mikor jön be ebbe az üzletbe, hogy mennyiért tud bányászni. A legnagyobb nyereséget az úttörők fogják megkapni, akik jókor és jó időben, azaz ideje korán jönnek be és bányásznak! Akik a cég 2 éves alapításakor elkezdték a bányászatot, azok nagyon olcsón jutottak egy érméhez nagyon gyorsan: úgy olvastam régebb, hogy 6-os nehézségi szinttel lehetett bányászni 1 db. érmét (azaz 6 token kellett 1 db. érme kibányászásához), és az akkori érme árfolyama 50 eurócent volt (vagyis 0,5 euró). Most 79-es nehézségi szint mellett 7,85 euró a OneCoin érme árfolyama, amely az eltelt 2 év óta fokozatosan emelkedett több lépcsőn keresztül erre a szintre. Erről az előbbi bejegyzésemben részletesebben is írtam Neked, valamint egy grafikont is mellékeltem az árfolyam alakulásáról. Érdemes elgondolkodni és utánaszámolni, hogy mikor érdemes bányászni: amikor pl. 2000 tokenért 79-es nehézséggel (2000:79) 25,31 db. érmét, vagy amikor pl. 150-es nehézséggel csupán 13,33 OneCoin érmét  kapunk majd?

Röviden összefoglalva a OneLife – OneCoin cégnek az a célja, hogy ezt az érmét (coin-t) minél hamarabb és minél szélesebb körbe el tudja terjeszteni a világban az emberek közt, hogy egy olyan érménk legyen, amelyért majd sok helyen vásárolhassunk világszerte, amit nem lophatnak el tőlünk. Az érme elfogadóhelyek 2017-ben rohamosan fognak csatlakozni, és a világ nagy befektetői majd alig várják, hogy 2018 első és második negyedéve közt, amikor kimegyünk a tőzsdére, hogy Tőlünk (!) vehessék majd meg a régebben kibányászott OneCoin érméinket. A lényeg, hogy akkor legyen nekünk amit eladni, mert akinek akkor lesz, az majd búsás haszonnal fogja tudni értékesíteni, az eredeti beszerzési árfolyam (ami a bányászáskor volt) többszörösével! Egyáltalán nem jó ötlet a 2018-as tőzsdei kibocsátás előtt jóformán nagyon csekély haszonnal megszabadulni az érméinktől, holott később, nem sokkal több mint 1 év múlva ezt már jóval nagyobb haszonnal megtehessük!

Azt kívánom, hogy ennek a sikertörténetnek te is részese lehess, szállj fel egy olyan robogó  vonatra, amely a jövő fele tart! Ilyen vonat nem sok érkezik az életben, így bölcs döntés lehet kihasználni az alkalmat, amíg még lehet! Ha rám hallgatsz, biztosan nem fogod megbánni, ilyen ajánlatot máshol nem fogsz találni. Ha komolyan érdekel ez az üzlet, keress meg az elérhetőségei bármelyikén és kezdjünk együtt hozzá céljaid és álmaid megvalósításaihoz! Ha úgy érzed, hogy el szeretnél indulni, kattints IDE, keress meg bármely elérhetőségemen, és induljunk el együtt ezen a csodálatos úton!

Az érme legyen veled! 

 

Boldog új évet kívánok neked!

 

 

Megyaszai László Attila

Telefon: +40 748 466 403

Skype: mla_86

Villámposta: onlineuzlet.mla@gmail.com

Honlap: http://www.kriptovaluta.net/

Facebook személyes

Facebook üzleti

 

 

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük