OneCoin, mert te is megérdemelsz egy jobb életet!

11-blogomhoz

Biztosan Téged sem hagy hidegen és közömbösen az a gondolat, hogy mit jelent sikeresnek lenni vagy nem lenni. Bevallom neked, kedves Olvasóm, Látogatóm, hogy ez a kérdés engem nagyon foglalkoztat, sokat gondolok arra, hogy vajon egy sikeres ember igazából mitől is sikeres, mi a sikernek a feltétele vagy a feltételei; egyáltalán hogyan is lehet elindulni a sikerhez vezető úton. Tudom jól, hogy ebben a témában már nagyon sok szerző, sikeres ember írt számtalan könyvet, vagyis e témában már könyvtárakat írtak. De most nem is ez a célom, hogy ezt bővebben és kimerítőbben fejtegessem, hanem inkább a sikerről és annak következményeiről fogok beszélni neked.

A bejegyzésem címében újra egy kicsit talán furának hangzó kijelentést írtam (nem véletlenül). Mint a fenti néhány sorban már jeleztem, nemcsak a siker elérésének lehetőségeiről fogok beszélni most, hanem arról is, ami azon is túl mutat, vagyis a siker okozatairól.

Ha olvastad már az előző bejegyzéseimet, akkor tudod, hogy nem mindig szoktam belevágni a dolgok közepébe, előbb igyekszem Neked elmagyarázni, bemutatni az adott témát, amiről éppen beszélni szeretnék.

Ahhoz, hogy bárhol az életben sikert érhessünk el, kitartó és következetes munka, jó tervezés és jó időzítés szükséges. Ez így van a OneCoin (OneLife) üzletben lévő, dolgozó emberekkel, munkatársakkal is. Aki így tesz, komoly sikereket ér el, ha nem is azonnal, de a munkája gyümölcsét mindenképp le fogja tudni aratni, még akkor is, ha (mint ahogy a fenti képen olvashatod is) kilencszer bukik el és tízszer áll fel! Igen, a sikerhez vezető út nagyon sokszor göröngyös, nem mindig érünk célt nagyon hamar; olykor hosszabb idő kell eltelnie ahhoz, hogy révbe érjünk. Egy azonban biztos: a kitartó és következetes, szorgos munka gyümölcse a jól megérdemelt siker!

Gondolkodtál már azon, hogy változtass az életeden, hogy jobb körülményeket és anyagi hátteret tudj biztosítani magadnak és családodnak ebben a mai bizonytalan és kaotikus világban?!

Szeretnél egy gondtalan életet, ahol nagyon sok mindent meg tudsz engedni magadnak és családodnak?

Én hiszem azt, hogy minden becsületesen dolgozó és igaz ember, így te is megérdemelsz egy jobb életet!

Tudom, hogy  a jobb élet, mint fogalom nagyon relatív minden ember számára, amely több tényező függvénye. Nem vagyunk egyformák sem életvitelben, sem gondolkodásban, de ez jó is így, mert nagy baj lenne a világban, ha másképp lenne. Minden embernek más anyagi háttere van, így a gazdagság és a jólét, az elvárások és igények is mások és mások… Azonban egy dolog biztos: mindig van egy magasabb szint, amit el tudunk érni; mindig van ahová fejlődni úgy szellemileg, mint anyagilag!

Amikor dolgozunk, munkába járunk, mindig jól esik, ha dicséretet kapunk és elismerik érdemeinket, erőfeszítéseinket. Ilyenkor mindez örömmel és büszkeséggel tölt el bennünket, hogy igenis megcsináltuk, és elértük a kitűzött célunkat, amiért sokszor heteket, hónapokat vagy akár éveket is kellett keményen dolgoznunk, küzdenünk. Ilyenkor mondhatnánk azt is, hogy szinte el is felejtjük azt a sok fáradtságot, ami ezzel járt, csupán az öröm és a megelégedés érzése tölt el bennünket, ami leírhatatlan dolog.

Amit elmondtam (bár ezt te is tudod), így van a OneCoin (OneLife) üzéletben is. Ha jól belegondolunk, azon személyek, akik úgy döntenek, hogy nemcsak passzív tagjai ennek a nagy családnak (mert így is nevezhetnénk ezt az üzletet, az embereket, csoportokat, akik itt vannak), hanem aktívan együtt dolgoznak a céggel, a biztos siker és a gazdag jutalom garantált számukra! Mint ahogy más cégeknél is van, senki sem lehet egyből nagyon sikeres, de a aki komolyan dolgozik, az nagyon hamar, akár hetek vagy néhány hónap leforgása alatt kiváló eredményeket érhet el. Erre számos csúcsvezető, de ugyanakkor egyszerű ember is kiváló példa lehet. Nagyon sok ilyen embert ismerek személyesen is! Egy olyan cégnél vagyunk, olyan üzletben, ahol nemcsak nagyban, hanem kicsiben is minden éppúgy működik. Nálunk nem kell hosszú éveket vagy akár több időt is eltöltened kemény munkával hogy sikeres légy. A OneCoin cég egy olyan előre elkészített és tökélyre fejlesztett rendszer és terepet biztosít neked, amilyen jelenleg nagyon kevés helyen van a világon!

A szakértelem és a tudás, ami itt van, szerintem mindennél fontosabb az igazi siker eléréséhez. Ez itt nálunk, a OneCoin (OneLife) cégnél eleve adott a számodra.

Egy olyan üzletbe kerülhetsz be, ha időben becsatlakozol, ahol nagyon hamar sikeressé válhatsz még akkor is, ha nem vagy még hasonló szakterületen sem, mint amit a OneCoin cég kínál neked. Jelenleg ebben a cégben már több tízezer nagyon sikeres ember van, akik most is fáradhatatlanul dolgoznak, köztük van több mint 300 euró vagy dollár milliomos is!

Te szeretnél egy ilyen sikeres csapat részese lenni, amely még a pénzen és minden más anyagin is túlmutat?

Szeretnél más lenni, mint a nagy többség, akik lebunkóznak, lebeszélnek mindenről, amihez halvány lila gőzük sincsen, és azt sem tudják, hogy az adott dolog hogyan és miképp működik?

Szerinted kikre jó és érdemes hallgatni: kívülállókra vagy szakemberek véleményére, akik az adott üzletben vannak és már tudnak egyet s mást a dolgokról?

Én egy ilyen üzlet tagja vagyok, és hidd el, nagyon örülök neki, hogy itt lehetek, hogy elhívtak ide engem. Tudom, hogy a mai világban nem könnyű jó döntéseket hozni, de mindig meg kell próbálni, s mielőtt valami ellen vagy mellett döntenénk érdemes megvizsgálni a lehető legtöbb oldalról az illető dolgot; jó azokat is megkérdezni, akik kiváló szakértői az adott területnek, és azokat sem árt megkeresni, akik az adott helyen dolgoznak és van már némi tapasztalatuk.

Sikeresnek lenni, karriert építeni nagyon csúcs és király dolog (ahogy a legfiatalabbak szoktak fogalmazni). A OneCoin üzletben már sok ember rövid idő alatt bejárta ezt az utat, és mára nagyon híres és sikeres lett. Ők azok, akik mertek bevállalni egy olyan üzletet, amiről a kezdetekben vajmi kicsit tudtak, amikor még alig vagy nagyon kevesen voltak “ebben a nagy csapatban”, de úgy is sikeresek lettek és elindultak, kitaposták számunkra is az utat, amit csak követnünk kell, és lassan mi is célhoz érünk! Jelenleg már majdnem 2,7 millióan vagyunk, és mindannyian sikeresek, aki felfele megyünk az úton! A nagy csapat minden nap több ezer emberrel bővül! Legközelebb, amikor írni fogok Neked, már ezt a 2,7 millión is túl leszünk.

A legtöbb ember a világon nem ér el nagy sikereket az életben, csupán áhítozik és álmodozik a sikerről… Ez nem is csoda, a legtöbbször az a baj, hogy nem hozzák meg a kellő lépéseket és a jó döntéseket, amely ellendítené őket életük holtpontjáról, és elindulhatnának a sikerekhez vezető úton. Remélem, kedves Olvasóm, te nem tartozol ehhez a többséghez, és neked már vannak konkrét terveid, és teszel is komolyan a sikered érdekében.

A siker megélése, mint írtam, nagyon csodálatos érzés, amit emberi szavakkal csakis körülírni lehet, ezt igazából erezni kell!  A siker szabadság, ami szárnyakat ad, és csak úgy repülsz a boldogságtól és bátran mondhatod: igen, megint megcsináltam, ez az én érdemem!

A magam példájából kiindulva, amikor én sikereket értem el az életben különböző területeken, nagy örömmel és büszkeséggel töltött el; amire mindig szívesen emlékezem vissza.

Hogy itt, a OneCoin üzletben konkrétan milyen sikereket érhetsz el, erről egy következő bejegyzésemben fogok konkrétan és részletesebben beszélni. Amit előre bocsátok ebből, hogy olyan dolgokról fogsz majd olvasni, ami teljesen hihetetlen egy alig múlt 2 éves cégtől. De ezt majd legközelebb!

Én azt kívánom Neked, hogy tapasztald meg ezeket a sikereket, informálódj, keress meg, akármilyen kérdéseid is vannak! Ne szalaszd el azt a robogó vonatot, amely lehet csak egyszer jön érted, hogy felvegyen és elvigyen egy szebb és sikerekben gazdag holnap felé. Ilyen alkalom nem sok van az ember életében! Gyere, csatlakozz be hozzánk, és legyél te is sikeres, hogy azután büszkén élhesd át életed elkövetkezendő részében ezt az érzést!

 

Kívánok neked további szép napot!

 

Megyaszai László Attila

profilkepem

Telefon: +40 748 466 403

Skype: mla_86

Villámposta: onlineuzlet.mla@gmail.com

Honlap: http://www.kriptovaluta.net/

Facebook személyes

Facebook üzleti 

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük