Most még időben vagyunk!

Ma arról szeretnék röviden tájékoztatni téged, hogy miért vagyunk még mindig időben a OneCoin üzletben. Hogy ez pontosan most mit jelent? Most érdemes belépni, ez lenne a legjobb időzítés?

10-hirlevelhez

 

Nap mint nap figyelemmel követem, hogyan alakul ez az üzlet. Mindig az első dolgom az, hogy belépve az online fiókomba, a webirodába, megnézem az éppen aktuális OneCoin árfolyamot, figyelem a pontértékeket, ugyanakkor megnézem a legújabb híreket a Facebook zárt csoportban, illetve a támogatói oldalon.

A tokenek duplázódása jelenleg 94%-on van, ami azt jelenti, hogy amikor eléri a 100%-ot, az irodában lévő tokenek megduplázódnak. Ezen token duplázódások száma fiókonként eltérő, azok értéke alapján, és kb. 1 és másfél hónaponta történnek meg.

Én is hasonlóan mindenki máshoz, naponta számos hírlevelet kapok, amire önként iratkoztam fel, éppen azért, mert nem szeretnék lemaradni az újdonságokról, az új információkról. Ez nemcsak a OneLife üzletre igaz nálam, hanem sok más egyébre is. Viszont amióta a OneLife üzletben dolgozom a fő hangsúly most ide tevődik nálam.

Amint írtam a fenti címben is, most még időben vagyunk, de azért nem szabad elbízzuk magunkat! A napok okt. 1-ig nagyon gyorsan el fognak röpülni, és egyáltalán nem mindegy, hogy abban a virtuális irodánkban addig mennyi coin-al (érmével) és tokennel fogunk rendelkezni, mert ezek fognak még egyszer megduplázódni.

Nagyon nem mindegy tehát, hogy mennyi fog megduplázódni, mert mint már írtam, a cég életében ilyen csak most az egyszer fog megtörténni.

Amennyiben most úgy döntesz, hogy elindulsz az üzletben, beregisztrálsz és közösen megbeszéljük hogy milyen csomagot vásárolva indulsz el; ha csak befektetőként gondolsz is rá a OneCoin-ra, úgy is nagyon megéri!

Én viszont ajánlom, ha teheted, legalább offline beszélj más emberekkel, mutass meg nekik minél több információt, videókat, hogy ők se maradjanak le erről az egyszeri lehetőségről!

Itt mindenki pénzt fog keresni, ez nem kétséges. Van aki csak befektetőként, van aki a terjesztésért is!

Ajánlom figyelmedbe az alábbi videót, amelyik 16 percben összefoglalja mindazt ami a legfontosabb, amit erről az üzletről tudni kell:

 

Megyaszai László Attila

profilkepem

Telefon: +40 748 466 403

Skype: mla_86

Villámposta: onlineuzlet.mla@gmail.com

Honlap: http://www.kriptovaluta.net/

Facebook személyes

Facebook üzleti

 

 

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük