Mit mondott Dr. Ruja Ignatova a 2016-os év végi interjúban? (3. rész)

 

Ez lesz az utolsó, vagyis a befejező harmadik rész  Dr. Ruja Ignatova tavalyi, 2016-os év végi beszámolójáról. Ebben a bejegyzésemben is közlöm Veled a teljes videofelvételt és ennek a résznek a szöveges változatát. Remélem sok hasznos információt és érdekességet fogsz találni benne, és ezáltal is bővül majd a OneLife – OneCoin cégről alkotott kép, elképzelés a fejedben.

 

Harmadik rész:

Ha csatlakozol a OneLife networkhoz, mi történik?

 Először is, mi soha sem tettünk semmi féle ilyen ígéretet, pont azért, mert mi oktatóanyagokat árulunk. Rajtad múlik, hogy bányászod-e az érmét vagy sem, hogy mi fog történni a kriptovalutával, azt nem lehet tudni. Ez egy rendkívül tiszta nyilatkozat, a kriptovaluta az egyik legkockázatosabb befektetési opció.

Senki sem tudja, mi fog vele történni, lehetséges, hogy csőd lesz az egész, de az ellenkezője is könnyen megtörténhet, mindkettő lehetséges.

Mi a fontos, amikor egy piramisjátékról beszélünk?

Először is, mi lehetőséget adunk az embereknek, hogy pénzt keressenek, anélkül, hogy fizetnének a pozíciójukért. Minden héten van 300-500 ember a networkben, néha még több is, akiknek nem fizetett, kezdő pozíciójuk van, és jutalékot csinálnak rajta. Ezek az emberek tokeneket is tudnak szerezni, amivel bányászhatnak. Ez nyilván nem piramisjáték, ha lehetőséged van befizetés nélkül dolgozni és pénzt keresni, ez esetben én fizetek, nem pedig te. A második, nagyon fontos dolog, ahogy korábban mondtam, a piramisjátékban az új pénz fedezi a régit.

Hogyan és miért kötelezhetem én a OneLife networkot, hogy fizessen neked?

Én a jutalékot vagyok köteles fizetni neked, amit akkor kaphatsz, ha eladást viszel végbe. Csak akkor vagyok köteles fizetni neked, ha oktatócsomagot adsz el. Nincs szükség rá, hogy a hálózatomban az

emberek kötelezettségeknek feleljenek meg. Ha abbahagyod az értékesítést holnap, nekem sincs kötelezettségem bárkivel szemben, hogy további jutalékot fizessek. Pont azért, mert akkor nincs értékesítés, és ez rendkívül fontos. Ha valakit ez érdekel – és sajnos a legtöbb kritikusunkat ez abszolút nem érdekli -, az megnézheti a rólunk alkotott jogi véleményeket. Ilyen például a svéd, az angol, a német, vagy például az olasz jogi vélemény is.

Ezen igazságszolgáltatási rendszerek pontos és érthető szabályokkal rendelkeznek, és kimondják, hogy nem vagyunk piramisjáték. Van egy dolog, amit szeretnék kihangsúlyozni a hálózatunkban. Úgy gondolom, hogy cégként nagyon világos az üzenetünk arról, hogy mit teszünk, és mit nem teszünk, de néha egyes emberek túlzottan fellelkesülnek, és olyan állításokat fogalmaznak meg, amik nem igazak, szóval ez úton szeretném megkérni újra az összes hálózatépítőnket, hogy az oktatást vegyék nagyon komolyan. Tanítsátok az embereket, az alsó vonalaitokat, és a viszonteladókat, ez által biztosítva, hogy az információink pontosan legyenek továbbítva.

Úgy gondolom, a cégünk és a termékünk elég izgalmas ahhoz, hogy ne kelljen fals információkkal ösztönöznünk a vásárlásokat. Ha megfelelően mutatod be a tervünket és annak szakaszait, és az ismerőseid ösztönzöttek a tanulásra, mindannyiunknak könnyebb.

Meg kell érteni, hogy a OneCoinnak át kell mennie bizonyos szakaszokon, nem fog senki sem 90 nap alatt mesésen gazdaggá válni, és nem hasznos számunkra, ha a cégünket így reklámozza bárki. Sok esetben az, ahogy a média fest le minket, a saját hibánk, mert abból indulnak ki, hogy valamelyik viszonteladónk mit mondott. Ezzel szemben pedig fegyvertelenek vagyunk, nem fordulhatunk ügyvédhez, mert valaki ténylegesen ezt mondta. Ez cégként nagyon frusztráló számunkra, szóval kérlek titeket, a pontos  információkat továbbítsátok csak, tanítsátok az alsó vonalaitokat, és győződjetek meg róla, hogy mind a megfelelő dolgot tesszük.

Hogyan fog szerinted előrehaladni a folyamat 2017-ben, és azt követően?

Kettő nagyon izgalmas éven vagyunk túl, nagyon gyorsan növekedtünk, és nagyon-nagyon jó dolgokat tettünk, végrehajtottunk a cégben egy-két kiigazítást is, például a blokkláncban olyan dolgokat, amiket nem láttunk előre, hogy szükségesek lesznek, illetve a kereskedőkkel kapcsolatban is egy-két dolgot. Úgy gondolom, a legjobb és a legizgalmasabb dolgok még előttünk vannak, mivel most kell a bányászatról az érme felhasználásáig eljutnunk. Az első felhasználási lehetősége az érmének a kereskedőkkel való tranzakciók lesznek. 2017 január-februárjában fog elindulni a saját kereskedelmi felületünk.

Mit jelent ez?

Kereskedőként ingyenesen csatlakozhatsz, és eladhatod a termékedet vagy szolgáltatásodat ezen a felületen. Hozzáférésed lesz 12 millió potenciális ügyfélhez, mivel 3 millió fizetett, és 9 millió ingyenes felhasználónk van a rendszerben. Ez rengeteg ember, és az a jó velük kapcsolatban, hogy a fizetett felhasználók mind érdekeltek abban, hogy itt vegyenek dolgokat. Tehát ingyen csatlakozhatsz, és ha például van egy virágboltod, azt mondhatod: itt egy utalvány 100 Euróról, amit bármikor elkölthetsz nálam. A Groupon ugyanezt csinálja, mondjuk ők 50%-os akcióra kötelezik a kereskedőt terméktől függetlenül, és a kereskedők által fizetendő költségek igen magasak, szóval végül nem marad több a zsebükben 20%-os profitnál.

Mi azt akarjuk elérni, hogy ha a kereskedőnk vagy, hozzáférhetsz az ügyfeleinkhez, árulhatod a termékeid vagy szolgáltatásaid, de emellett azt szeretnénk, hogy az általad  kínált ár 25%-át fogadd el OneCoin-ban. Természetesen a hálózatunkban is sokan izgatottak ettől, sokuknak vannak kisvállalkozásaik, és használnák kereskedőkként is ezt.

A kereskedők tehát csatlakozhatnak az üzletek és az emberek hálózatához. Ösztönözni fogjuk a felhasználóinkat is, hogy minél több kereskedőt hozzanak be, mivel sajnos az érménk likviditása még mindig alacsony.

Ez azt jelenti, hogy nem tudod az összes érmédet pénzre váltani a holnapi nap folyamán, mielőtt nyilvánossá válnánk. Ezért kínáljuk fel a lehetőséget, hogy a kereskedők az ár maximum 75%-át készpénzben kapják.

Ha kereskedőként 100%-ban érmét szeretnél fizetségként, megteheted, de ha csak 25%-ban szeretnéd, azt is megteheted. Ezen kívül még azt tesszük, hogy fogunk fizetni egy BV értéket a készpénzes fizetéseknél.

Miért tesszük ezt?

Először is azért, mert minél több jó kereskedőt szerzünk, az annál jobbat tesz az érme értékének, illetve természetesen azt szeretnénk, hogy sikeres legyen az érménk és sokan használják. Azt hiszem, Bangkok-ban mondtuk, hogy a cél 10 millió felhasználó, 1 millió kereskedő, és 25 dolláros érme érték, de nem 1 millió rossz kereskedőt szeretnénk, inkább legyen csak százezer jó kereskedőnk, akiknek a termékeit az emberek tényleg akarják használni. Úgy gondolom, hogy a tagjainkat arra kell ösztönözni, hogy csábítsanak kereskedőket a rendszerbe, akiken keresztül növelhetjük a forgalmat. Egyszerű lenne számunkra, hogy még ma behozzunk száz kereskedőt, de ha a termékeik túl drágák, nem vonzóak, rossz minőségűek, akkor értelmetlen. Tehát még egyszer, mi megbízunk egymásban a hálózatban, a legjobbat szeretnénk a hálózatnak, és így szeretnénk együtt növekedni.

Számodra, mint kereskedőnek vonzó lehet, hogy a OneCoin logót rátedd az ajtódra, és azt mondd, elfogadsz OneCoin-t, és lehet, hogy jönni fognak az emberek, akik megkérdezik, mi az a OneCoin?

Szeretnék többet megtudni róla!  Ekkor mondhatja azt az eladó, hogy van egy oktató csomag, ha érdekel, nézd meg azt! Ebből az egészből a hálózat is profitál.

Visszatérve a kérdésre, 2017 lesz a kereskedők éve, 2018 pedig az érme nyilvánossá válásának az éve lesz.

 

  1. december 15. – Dr. Ruja Ignatova – A OneCoin alapítója

 

U.i.:

Ez volt az interjú utolsó része, végére értünk egy olyan beszámolónak, amiről úgy gondolom, hogy egy olyan emberről szól, aki nemcsak egy nagyon komoly és magasan képzett cégvezető és tulajdonos. Őt úgy is el tudom képzelni, mint egyfajta álmodozót, aki olyat mer álmodni, amit 100%-ban meg is tud valósítani, sőt még túl is teljesíti azokat a célokat, amit megálmodott. Ruja asszonyt már rég nem a pénz és a saját anyagi jóléte érdekli, neki már mindene megvan, hanem az, hogy a OneCoin érme által egy olyan dolgot hozzon létre, amely stabil, független és nagyon sok ember életét meg tudja változtatni. Kérdés, hogy te erre a változásra igent mondasz-e vagy sem, hogy egyáltalán részese szeretnél-e lenni egy olyan üzletnek, amely egy biztos anyagi jólét fele vihet el téged! Erre csak te tudod megadni a választ! Amit tanácsolni tudok Neked, hogy jól fontold meg a döntésed, és gondold át azt is alaposan, hogy kire vagy kikre hallgatsz! Ezen a döntéseden sok fog múlni!

Kattints IDE, ha mindezt komolyan gondolod, induljunk el együtt egy olyan úton, amit el sem tudsz még képzelni!

 

Kívánok Neked további szép napot!

 

Megyaszai László Attila

Telefon: +40 748 466 403

Skype: mla_86

Villámposta: onlineuzlet.mla@gmail.com

Honlap: http://www.kriptovaluta.net/

Facebook személyes

Facebook üzleti

 

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük