Mit mondott Dr. Ruja Ignatova a 2016-os év végi interjúban? (2. rész)

 

Mint ígértem, a legutóbbi bejegyzésemben beszéltem neked Dr. Ruja Ignatova tavalyi, 2016-os év végi beszámolójáról, vagyis arról az interjúról, amit vele készítettek. Nem is szaporítom tovább a szót, jöjjön a második rész a teljes videofelvétellel és a szöveges változattal.

 

Második rész:

A kriptvaluta természetesen meg tudja változtatni a világot és hiszem is hogy meg fogja. A kérdés az, hogy ez holnap lesz, egy, két, vagy három évmúlva, mivel ez az egész megállíthatatlan, már elkezdődött. Az is érdekessége a kriptovalutának, hogy annyira globális, hogy megállítani is szinte lehetetlen. A kriptovaluta megállításánál szerintem sokkal jobb ötlet, ha megpróbáljuk megfelelően szabályozni. A kriptovaluta részét képezi a világ pénzügyi összképének.

Természetesen nem bankok vagyunk, de szükség lenne szabályozásra, mert ma mindenki elkezdhet a saját kriptovalutájából pénzt gyűjteni. Ennek nem így kellene lennie, szóval például mi azt tesszük, hogy bevezettük a KYC technológiát a rendszerünkbe. Ez olyan adatok megadása, amik kellenek példáúl egy bankszámla nyitásához is.

Ha kereskedőként csatlakozol, akkor dokumentumokkal kell igazolnod, hogy mivel foglalkozol, és az emberek miért fognak neked fizetni. Nem kell ezt tennünk, de ezt tesszük. A kereskedők ezen az értékesítési felületen rengeteg üzleti szabadsággal rendelkeznek.

Például az európai piacon, ha te egy kicsi, innovatív svéd cég vagy, mit tehetsz? Kifejleszthetsz pár érdekes szoftvert, vagy valami hasonlót. A legtöbben a hálózatban valami érdekeset csinálnak, amit így több helyen tudnak értékesíteni, ez lehet Ázsia, India, vagy bármi. Kínában és Indiában például kifejezetten nehéz az értékesítés, mert nem úgy gondolkodnak, mint mi. Találhatsz kínai vevőt, de nehéz lesz számodra értékesítési utat találni. Ez elég frusztráló, mivel kis cég vagy, a szoftveredre fókuszálsz, nem pedig a nemzetközi fizetési lehetőségekre. Ha egy nagy cég vagy, akkor meg tudod tenni, de nem kell tudnod, hogyan. Itt tud segíteni a kriptovaluta, mivel a OneCoin rendkívül erős Kínában és Európában is.

Szóval azt tudod tenni, hogy elhelyezed a szoftvered a „boltunkban”, ami a következő évben indul, azzal az árral, amit szeretnél, és ezt követően a transzfer végbe tud menni az európai és a kínai ügyfél között egy perc leforgása alatt. Ez egy rendkívül izgalmas dolog, ez által tudjuk biztosítani az üzletkötés szabadságát. A másik dolog pedig a bankrendszeren kívüliekkel kapcsolatos.

Nem tudom, tudod-e, hogy mi történt Indiában, India egy készpénz alapú gazdaságRengeteg embernek különböző okok miatt nincs bankszámlája, a szegények nem bíznak a bankokban, vészhelyzetre halmoznak fel pénzt. Az embereknek négy napjuk volt rá, hogy kicseréljék a készpénzüket, és az előtte használt pénz utána értéktelen volt. Ez egy katasztrófa, méghozzá egy olyan, ami nem a gazdag embereket érinti, hanem a kisembereket.

A kriptovaluta változást tud hozni. De ha annyira szegények az emberek, hogy bankszámlájuk sincs, hogyan kezeljék a kriptovalutát? Rengeteg embernek van telefonja, és ha képes vagy összekapcsolni a kriptovalutádat a telefonoddal, és természetesen az internettel, akkor azzal sok új lehetőséget adsz ezeknek az embereknek, hogy hogyan „bankoljanak” velünk.

A kriptovaluta egy új lehetőséget biztosít az összegek mozgatására, és a pénzügyi rendszerbe való bekapcsolódásra. Ezzel kapcsolatban nagyon tisztán kell fogalmazzunk, ez az egyik legkomplexebb része az egész tevékenységünknek. A kereskedelmi oldal szerintem az egyszerűbb, csak csatlakoznod kell a kereskedők hálózatához, vonzónak, gyorsnak, megbízhatónak kell lenned.

Az átutalások esetében mindig szükség van egy pontra, ahol a pénz összegyűjthető. Ez a második része a stratégiának, ami akkor fog elkezdődni, miután megnyitottuk a kriptovalutát mindenki számára. Szükség lesz olyan pontokra, ahol a virtuális valuta készpénzre cserélhető. Olyanokra, ahol az emberek berakhatják a pénzüket, elküldhetik máshová, ahol aztán kivehetik újra, és elkölthetik egy szupermarketben. Például ha van több csatlakozó partnered, lehet ez egy telefonos cég, ahol például tudod kriptovalutával tölteni az egyenleged, vagy lehet egy nagy üzemanyaghálózat, vagy akár egy szupermarketlánc is, akik elfogadják ezt és ki is fizetnek. Például Németországban sok szupermarket kezdeményezett kifizetéseket kártyán keresztül.

Ugyanez lehetséges a kriptovalutával is, csak találnod kell sok olyan pontot és ügyfelet, akik a kriptovaluta elképzeléseit támogatják. És őszintén, úgy gondolom, hogy ez azért fog megtörténni, mert a bankoknak jelenleg sok helyen van monopolhelyzetük, és emiatt nem kezelik az ügyfeleiket megfelelően, ezért szerintem egy második, optimálisabb pénzügyi rendszer létre fog jönni valahogy. Hogy milyen gyorsan, azt nem tudom megmondani, de van az úgynevezett fordulópont-elmélet, amikor valami ilyen ütemben növekszik, egy idő után elér egy olyan pontot, ahonnan már nem lehet megállítani.

Mi a véleményed arról, ahogyan a média lefesti a OneCoin-t a és a OneLife céget?

A OneLife networkkel kapcsolatban sokaknak az az aggodalmuk, hogy ez egy piramisjáték.

Ha van egy olyan, nem kézzelfogható terméked, mint egy oktatócsomag, akkor természetesen az emberek sokkal szkeptikusabbak. Tisztelek mindenkit, akinek vannak kérdései, kritikus, vagy csupán szeretne erről beszélni velünk, de azt nem kedvelem, amikor az emberek nem végzik el a „házi feladatukat”, és nem informálódnak megfelelően.

Nos, pontosan tudjuk, mi az a piramisjáték, ebben az esetben az új, beáramló pénz fedezi a korábbit.

Volt a Bernie Madoff-ról elhíresült csalás, aki befektetéseket fogadott el az emberektől, nagy összegű visszatérítést ígérve, amiket ki is fizetett, de nem azért, mert okos befektető volt, hanem mert újabb kölcsönöket vett fel, és egyszer csak vége lett az egésznek.

 

Folytatjuk!

 

Sikerekben gazdag boldog új évet kívánok neked!

 

U.i.:

Nem érdemes sokat várnod, használd ki a jó lehetőséget, és gyere most, ha komolyan szeretnél igazi nyertese lenni egy ilyen kihagyhatatlan lehetőségnek! Ha most jössz, még január 15-ig a szerencsekerék forgatását is ki tudod majd használni, és minimum +10%-al több tokent fogsz kapni. Ez tuti, ennél kevesebbet nem, csakis többet nyerhetsz, méghozzá PLUSSZBA!!! 

Kattints IDE, keress meg és kezdjük el együtt építeni a te jövődet!

 

Megyaszai László Attila

Telefon: +40 748 466 403

Skype: mla_86

Villámposta: onlineuzlet.mla@gmail.com

Honlap: http://www.kriptovaluta.net/

Facebook személyes

Facebook üzleti

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük