Minek az értéke növekedik 25,5%-al három és fél hónap alatt?

 

Elsőre lehet költői kérdésnek hangzik a mai gondolataim címe. Igen, valóban így hangzik, de nemhiába, mert amikor én ezt megtudtam, én is meglepődtem, hogy a OneCoin érme mostani értéke már nem a megszokott kb. 1 €-val több, hanem 2-vel! Ilyenre példa még nem volt a OneLife – OneCoin cég történetében! Ez az első alkalom, hogy érménk 2 euróval ér többet, ami 25,5 %-os értéknövekedést jelent! Bár én ebben az üzletben már sok mindent megtapasztaltam a közel 1 év alatt, amióta itt vagyok, viszont ez a hír nagyon megörvendeztetett, hisz tudom, hogy az én érméimnek az értéke is szépen gyarapodott ez által. Így minden OneCoin érme tulajdonosnak 2017. március 9-től már nem 7,85 €-ót ér darabonként, hanem kereken 2 euróval többet, azaz 9,85-öt!

Mit is jelen ez nekünk? Az értéknövekedés a OneCoin-nál számunkra jó vagy rossz?

Ezen kérdéseket biztosan te is felteszed magadnak még akkor is, ha nem vagy még mindig benne ebben az üzletben, és ez nem is csoda. Személy szerint engem is nagyon érdekel, hogy nekem milyen előnyöket jelent egy árfolyam emelkedés,  hogy vajon tényleg úgy van-e itt is, mint a fizikai pénz, vagyis a készpénz világában.

Van egy nagyon megnyugtató válaszom ezekre a kérdésekre. A kriptovaluták, vagyis a digitális pénznemek (Pl.: Bitcoin, OneCoin, Etherium, TrumpCoin, stb. – sorolhatnánk tovább a sort, mert már több mint 700 db. kriptovaluta van a világon) szöges ellentétbe vannak a ma ismert készpénzeknek (euró, dollár, angol font, forint, lej, stb.). Ez egy pozitív formája az ellentétnek, ugyanis, amíg a világban az események történnek vagy a bankszektor ingadozik a különféle politikai események, történések befolyása miatt, a fizikai valuták (készpénzek) értéke csökken, addig a kriptovaluták, így a OneCoin is erősödik, értéke fokozatosan nagyobb és nagyobb. Ez a legnagyobb különbség és egyben a legfontosabb is.

Mit gondolsz ez jó nekünk?

El szeretném mondani Neked, hogy a világon eddig még soha nem volt kezünkben olyan tárgy vagy akármi egyéb, fizető eszköz, aminek az értéke mindentől függetlenül csak emelkedik, és nem befolyásolja semmilyen más külső tényező. Ez a kriptovaluták világa, amelynek megbecsült tagja a OneCoin is. A kriptovaluták történelmét, mint régebb is többször említettem, 2009-ben a Bitcoin indította el a nagy gazdasági világválság kirobbanása idején. Olyan időszak volt, amikor a világgazdaságot a nagy hatalmú cégek és más befolyásos hatalmasságok akarattal romba döntötték, azért, hogy a világ összes pénzének nagy része minél kevesebb ember vagy vállalat kezében összpontosuljon. Sok cég, emberek milliói, országok mentek anyagilag emiatt tönkre, jutottak anyagi és gazdasági csődbe. Biztosan Te is emlékezel, esetleg az sem kizárt, hogy szenvedő alanya is voltál a svájci frank-alapon meghirdetett deviza hiteleseknek, akik a fizikai személyek között a legnagyobb veszteséget elszenvedték; nagyon sokan emiatt utcára is kerültek, a házukat vagy egyéb értékesebb javaikat is elárverezték, ha nem tudták kifizetni időben az eszetlenül egyre emelkedő hitelrészleteiket.  Gondolom nagyon megrázó lehetett ezt átélni a hétköznapokban. Szerencsére ennek én nem voltam szenvedő alanya, viszont a médiából sok mindent láttam és hallottam, így nagyon át tudom érezni, együtt tudok érezni a sok megkárosult embertársammal. Habár igazából azt az érzést, amit ők éreztek akkor, és amit ma éreznek azt fel sem tudom fogni, egy azonban biztos, egész életükben végig fogja ez kísérni őket. Mi történt még ekkor? A megkárosult emberek millióival nem foglalkoztak a bankok sem, viszont ezek a nagyhatalmak, akik mindezt előidézték elhatározták, hogy a bankokat meg kell menteni. A bankok ugyanakkor elfelejtették megmenteni a tönkrement, kizsákmányolt deviza hiteleseket. Érdekes, nem?! Ezek után érdemes még hinni a bankokban és kormányokban?! Vajon mi lett volna, ha nem mentik meg a bankokat?! Utólag az is kiderült, hogy a svájci frank alapú deviza hiteleknek semmilyen közük sem volt a svájci frankhoz, csupán megtévesztés volt ez is az embereknek, hogy még jobban át lehessen verni őket.

Mi történt a bank világban 2009-ben az első digitális pénz, a Bitcoin indulásakor? Legelőször a banokok kinevettek (ilyeneket gondolhattak: “Hagyjuk már, tőlünk független pénz nem létezik, ez marhaság!” stb. stb.), később, amikor a bankokból és a gazdaságból kiábrándult  emberek bizalmat szavaztak neki, egyre jobban növekedett a Bitcoin értéke, viszont a bankok is felkapták a fejüket: “Nana, a fenébe is, ez növekedni kezdett s elfogadják… jobb lesz, ha még idejekorán ellehetetlenítjük a dolgot.”. Ez volt a második fázis. De nem sikerült nekik, és a Bitcoin értéke tovább nőtt, és népszerűsége egyre nagyobb lett. A bankok ekkor látva mindezt, hogy hiába szidják, nem volt mit tenniük, mint hogy ők is előrukkolnak valami hasonlóval: “Nekünk is kell kriptovaluta!”. A tagadás és ellehetetlenítéstől eljutottunk a mai állapotig, amikor is a világ számos nagy bankja (pl.: Németországban, Angliában, Kínában) már elkezdte fejleszteni a saját blokkláncon alapuló kriptovalutáját. Hát nem furcsa?! Állítólag 2018-ban már lesz bank, amelyik saját kriptovalutával fog rendelkezni. Alig pár év alatt eljutottunk ide, a névtelenségbe burkolózó  japán úriembertől, a Bitcoin atyjától addig, hogy ma már a bankok is akarnak maguknak saját digitális fizetőeszközt! Ha mindez megtörtént, és még ki tudja mik nem fognak megtörténni a kriptovalutákkal, akkor azt hiszem jó úton haladunk, ez nem kétséges!

Miközben dübörög nagyban a kriptovaluta világ, valamint a legtöbb digitális pénzt nem irányítják nagyon komoly szakértők a háttérből, a OneCoin ez alól kivétel. A cég vezetője és tulajdonosnője, Dr. Ruja Ignatova a OneCoin érmét úgy tervezte, hogy mindenki számára elérhető legyen, stabil értékkel és konkrét stratégiai lépésekkel biztosítva erősödését, értéknövekedését. A tömegpiacra szánta, arra, hogy vásárolni is lehessen vele, ne csak amolyan tőzsdei értékpapírszerű valami legyen, hanem egy globális fizetőeszköz bárki számára, aki a legalitás keretein belül szeretne adni-venni termékeket, szolgáltatásokat. Az eltelt majdnem 2 és fél évben, amióta megalakult a OneCoin érme, fokozatosan növekedett az értéke, nem számított semmilyen külső világi tényező. A többi kriptovaluták, a Bitcoin, Etherium, Dashcoin is erősödtek, bár őket nem irányítják szakértői kezek a háttérből. Az Etherium nagyjából úgymond egy súlycsoportban volt a OneCoin-nal, de az utóbbi időben több mint megduplázódott az értéke! Jelenleg 40 dollár körül mozog az árfolyama, a Dashcoin pedig felugrott 100 dollárra. Még az újonnan megválasztott amerikai elnöknek is van saját kriptovalutája, ez a TrampCoin! A világ nagy cégvezetőinek (pl.: a Microsoft alapítójána, Bill Gates, vagy a Facebook alapítója, Mark Zuckenberg) is több millió dollár értékben rendelkezik kriptovalutával! 

Egy dolgot azonban nem árt tudni, kedves Olvasóm, Érdeklődőm! Ahhoz, hogy ma, 2017-ben egy digitális valuta sikeres legyen már koránt sem elég a véletlenre bízni az eseményeket, mint ahogy a kezdeteknél a Bitcoin és számos más kriptovaluta esetében történt. Ma a siker érdekében komoly szakértői háttérmunka (ún. menedzselés) szükséges mindehhez, a többit pedig a piac, az emberek fogják eldönteni, amikor elfogadják. A szakmai irányítás viszont elengedhetetlen ma már egy stabil digitális pénznemnél, amelyben úgy az emberek, mint a kereskedők is nyugodtan megbíznak. Ez így van a OneCoin-nál is. A divat hullámát (trend) követi, épp úgy mint a 2000-es évek környékén a mobiltelefon, amikor már széles körben kezdett elterjedni, majd 2009 körül a mai érintőképernyős okostelefonok, majd ezt követően a táblagépek (tablet-ek). Mindennek megvan az ideje, amikor az illető dolog, tárgy nagyon ott van az élvonalban, amikor mindenkinek az kell! Most ugyanez a helyzet a kriptovalutákkal is. Ma már nem kérdés, hogy elfogadjuk-e őket, mivel nélkülünk is éppúgy erősödnek, akár jót, akár rosszat mondunk róluk. Semmilyen külső tényező nem befolyásolja őket, se a kormányok, se a politikusok, se a média, se a bankok!!!

A Bitcoin értéke jelenleg meghaladta az arany árát! Amikor ezt hallottam, le voltam döbbenve, hogy egy fizikailag megfogható, a világ egyik legértékesebb féme már kevesebbet ér az emberek és a befektetők szemében, mint egy digitális valuta! Pedig így van, ha hisszük, ha nem. A nagy befektetők és sok ember már Bitcoin-ban tartja a vagyona jelentős részét, így annak árfolyama egyre jobban megy fel. A OneCoin is ezen az úton halad, sorra jönnek az újabb és újabb cégek, üzletek a Dealshaker áruházban (az előző cikkben már írtam róla bővebben, ajánlom a figyelmedbe), amelyek újabbnál újabb termékeket tesznek elérhetővé akár 100%-ban csak OneCoin-ért!

Szerinted mindez véletlen?! Ha egy pénznemnek, függetlenül, hogy digitális vagy kézzel fogható (azaz készpénz) nem volna értéke, akkor elfogadnák ennyien? Naponta több száz új termék kerül fel ide, valamint több száz új elfogadóhely, üzlet. Már több mint 18 ezer üzletnél tartunk 1 hónap leforgása alatt (2016. február 16-a óta, ekkor nyílt meg a DealShaker áruház). A Bitcoin-t jelenleg a világon kb. 30 ezer helyen fogadják el, viszonylag kis darabszáma miatt (összesen 21 millió db. van – ennyit lehet kibányászni, 1 darabbal se többet a blokkláncából). Nálunk, a OneCoin-nál, ez a szám nagyságrenddel több, 120 milliárd darab érme!

Az értéknövekedésről hadd mellékeljek egy diagrammot Neked, ez mindent elmond, amit fontos tudni erről a pénznemről. Itt van konkrét számokban a cég és az érme értékének egész eddigi történelme:

Ezek után gondolom újra számos kérdés vetődik fel számodra. Befejezésképp még néhány gondolatot valamint egy másik képet is megosztok, amit a saját egyik webirodámból fényképeztem ki a mai nap, amely alá magyarázó szöveget is írtam. Így gondolom érthető minden, hogy miért nem érdemes sokat várni, ha valaki komolyan gondolja ezt az egyedüli lehetőséget. Hisz Te is jól tudod, hogy a történelem csak abból a szempontból ismétli önmagát, hogy a nagy nyereséget csakis az úttörők kapják, akik hisznek egy adott dologban, tárgyban, eszmében, találmányban, vagy teljesen mindegy miben, és meg is valósítják mindazt amit elterveztek. Ez nálunk, a OneCoin esetében is így van. DE! Egy dolog még sincs így: itt 0%, igen jól láttad, olvastad, 0%, hogy veszíts, mert minden egyes ember, aki bizalmat szavaz és oktatási csomagot vásárol az csakis nyer, méghozzá nem keveset! Ezt a nyereséget a piac és nem a cég fizeti ki, hála Istennek, így a cégnek nincs szüksége, hogy akármibe is befektessen hozamok vagy egyéb jutalékok kifizetése végett. A OneLife cég csupán egy dolgot fizet: a terjesztésért való jutalékot. A terjesztés senkinek sem kötelező, szabadon döntesz, hogy terjeszted-e tovább, vagy nem. Ennyi. A cégnek a munka nagy részét az érme értékének növekedése, a megfelelő szakértői irányítás, a technikai feltételek (paltform) megteremtése és biztosítása teszi ki. Aki most csatlakozik, azon felül, hogy értékes, sehol máshol meg nem kapható pénzügyi és gazdasági oktatási anyag birtokába kerül (oktató videók, írott anyag – digitális formában — erről még fogok bővebben beszélni), ajándék tokeneket kap, amelyek a virtuális bányában OneCoin érmékké alakulnak. Nem mindegy, hogy ki mikor csatlakozik, mert ettől függ, hány érméje lesz. A nehézségi szint (nehézségi barométer) határozza meg azt, hogy az ajándékba kapott tokenekből hány db. érme jön majd ki a digitális bányából. Például jelenleg 1000 tokenért 99-es nehézségi szinttel (1000:99) 10,10 db. OneCoin-t kapunk. A kitermelési idő, ami alatt végigfutnak a blokklánc nevű alapprogramban ezek a tokenek, és kijönnek helyettük a webirodánkba a OneCoin érmék, nagyon rövid, akár néhány óra alatt is megtörténhet (max. néhány nap legrosszabb esetben). A cég minden egyes oktatási csomagban megkapott tokeneket, a csomagunk értékétől függően legalább egyszer megdupláz (lásd: split barométer, amikor 100%-ot eléri), így alapból minimum 2x annyi érmét kapunk, mint amennyi tokenünk van. Ehhez még akciók is hozzájönnek időnként, amilyen most is van jelenleg, 2017. április 1-ig (egy régi akcó meghosszabbítása):

  • ha most kombinált oktatási csomagot veszel (több csomag egymásra rakva), amihez egyszeri +30€ díj hozzájön (pl.: 110+550 €), azaz 660€ + 30€, vagyis 690€, akkor +1 ajándék tokenduplázódást kapsz, így kétszer annyi OneCoin-od lesz, mint amennyi alapból lenne
  • ha csak egy darab oktatási csomagot vásárolsz, a bányából most 2x annyi OneCoin-t fogsz kapni a tokenjeidért

Úgy gondolom, hogy nem mindegy mikor csatlakozik be valaki, minél nagyobb a nehézségi szint (Difficulty), annál kevesebb OneCoin érméd lesz a végén (az ajándék tokenek számát mindig a nehézségi szinttel elosztva – difficulty – kell kiszámolni). Ajánlatos akkor betenni a tokeneket bányászni, amikor az összes duplázódáson (split) túl vagy (pl.: 1 of 1, 2 of 2, stb.). Erről már egy régebbi bejegyzésemben bővebben is írtam.

Azt kívánom Neked, hogy hozz jó döntést, és ne maradj ki egy páratlan lehetőségből! Hidd el ilyen lehetőség nagyon ritkán adódik egy ember életében! Ha döntöttél, és igent mondasz, keress meg bátran az alábbi elérhetőségeim bármelyikén, én mindenben segítek Neked! Az érmék árfolyamának növekedéséből, 100%-ban, ha tovább ajánlod másoknak is ezt a lehetőséget, abból is csak nyerni tudsz!

 

U.i.:

Nem ajánlom, hogy kívülállókra hallgass, aki nincs bent ebben az üzletben, el sem tudja képzeni a valóságot, ami itt van. Még az új tagoknak, vagy akár nekem is, mint viszonylag régi OneCoin tulajdonosnak is sok újdonság kerül az idők folyamán, ahogy egyre több mindent megtanulunk. A kívülállók teljesen kizárt, hogy helyesen tudják megítélni ezt az üzletet, és hidd el nem is céljuk ez! Ők csak lebeszélni akarnak arról, hogy végre igazán komoly nyereséged legyen és sikeres légy! Az interneten is akad sok kamu és teljesen valótlan dolog rólunk, még a magukat konkurenciának valló egyes Bitcoin-os csoportoktól vagy más kriptovaluták tulajdonosaitól is! Ezen rágalmakra a cégnek mind megvannak a sziklaszilárd ellenérvei és bizonyítékai!

NE FELEDD: Ha valaki sikeres, vagy jó dolgot csinál, ne várja el, hogy majd mások érte pezsgőt durrogtassanak, úgy ünnepeljék!!! Nem fogják!

 

Eredményes munkát, jó döntést kívánok Neked!

Legyen szép napod!

 

Megyaszai László Attila

Telefon: +40 748 466 403

Skype: mla_86

Villámposta: onlineuzlet.mla@gmail.com

Honlap: http://www.kriptovaluta.net/

Facebook személyes

Facebook üzleti

 

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük