Ki Jay Samit és mi köze van a OneLife céghez?

8-blogomhoz

Ez a bejegyzés is szintén egy nem mindennapi kérdéssel kezdődik, de nem véletlenül! Biztosan Neked, kedves olvasóm szintén érdekes lehet a fenti cím, vajon mi köze van egy sokak számára ismeretlen embernek a OneLife (OneCoin) céghez. Igen, nem mindenki ismeri Jay Samit urat, bevallom, eddig én sem ismertem, de most igazából nem is ez a legfontosabb. Személy szerint a OneLife cég által ismertem meg ezt a nagyon különleges embert, amint a bangkoki (thaiföldi) 2016. október 1-i nagy céges rendezvényen előadást tartott. Amint meghallgattam az előadását, rájöttem hogy ez teljesen más volt, mint a többi előadó beszéde, eleinte nem igazán értettem és tudtam feldolgozni azt a víziót, amit ő láttatott, ami a jövőben ránk fog várni. Csak később értettem meg, hogy ezek a dolgok akár mind valóra is válhatnak, amit ő mondott. Hát igen, nemcsoda mindez, neki egészen más rálátása van a világra, a gazdaságra és a pénzügy rendszerre is… 

Hogy mit kell róla röviden tudni? Ezt szeretném néhány mondatban elmondani, majd e rövid bemutatás után e szövegrész alá beteszem azt a videót, ahol megnézheted az egész előadását, így Te is részesedhetsz ezekből a gondolatokból, amelyeket egy olyan különleges ember mond el neked is, aki komoly világsikereket ért el életében!

Először is azt kell letisztázzuk, hogy ő bár nincs benne a OneLife cégben, viszont látja és értékeli azt ami fele tartunk, látja a cég jövőjét, amiről nagyon jó véleménnyel van! Ő mint kívülálló előadó kapott meghívást erre a különleges céges rendezvényre.

Jay Samit Amerikából jött, együtt dolgozott Bill Clintonnal és Bill Gates-el is. Mint már mondottam az előbb, ő egy vendégelőadója volt a bangkoki nagy rendezvénynek, amelynek több mint 10 ezer résztvevője volt. Az ott uralkodó hangulat egyszerűen fenomenális és leírhatatlan volt, aki ezen részt vehetett annak életre szóló élmény lehetett.  Ezen a rendezvényen előadásában elmondta, hogy milyen új irányzátok (trend-ek) vannak és lesznek a jövőben, valamint azt is, hogy merre kell haladnod, ha pénzt szeretnél keresni. Ő a világ legbefolyásosabb embereivel dolgozott együtt, ezért nemhiába van komoly rálátása a gazdasági életre.

Ez a videó, amit fogsz látni az alábbiakban Ács Zoltán kollégám szavaival éve “az egyik legjobb szemfelnyitó videó“. Ezt nemhiába mondta, én is így tartom, hiszen olyan dolgokat fogsz most hallani, amire biztosan eddig nem is gondoltál, s ha megfogadod az ő tanácsát, amit itt mond, meg tudod változtatni gyökeresen az életedet és a bizonytalanság helyett egy új jövő vár majd rád hamarább, mint ahogy te azt gondolnád! Ezért ajánlom neked is ezt a felvételt, amely többet mond minden általam leírt szónál, nézd meg saját szemeddel, merre tart ma a világ, és légy te is aktív résztvevője és haszonélvezője neki!

Kattints az alábbi képre, hogy elinduljon a felvétel!

A magyar szinkront Lakos József kollégám készítette, ezúttal is köszönet neki a kiváló és hiánypótló munkájáért.

Nem győzöm elégszer kihangsúlyozni, hogy mennyire fontos, hogyha te biztos helyről szerezd be az információkat, mert ellenkező esetben lemaradsz a pénzkeresésről.

Ha szétnézel az interneten, vagy másokra hallgatsz, akik kívülállók vagy riválisak, semmi garancia nincs arra, hogy a valóságos információkat fogod tőlük kapni. Ilyenek az alaptalan rágalmazó cikkek, amik nagy része már csak azért sem állja meg a helyét, mert rég idejét múlta. Ilyenek a más MLM-ben dolgozó emberek, például a Bitcoin csoportok egyes tagjai, akik a konkurencia miatt próbálnak minket aláásni, lejáratni. Ők nem az igazságot, hanem a hamis információt továbbítsák. Ha a valós dolgokat szeretnéd hallani és tudni a OneLife cégről, akkor csakis szakértőktől és megfelelő biztos forrásokból kell informálódjál (pl.: Financial IT magazin, Forbes Magazin, stb.). Amennyiben így teszel, egy olyan ajtó nyílik meg számodra, ami ki fog téged vezetni a jelenlegi anyagi válságból és egy olyan életet biztosít számodra, amiről még álmodni sem mertél eddig!   

 

Kívánom, hogy egy jó döntést hozz, legyen egy szép napod!

 

Megyaszai László Attila

profilkepem

Telefon: +40 748 466 403

Skype: mla_86

Villámposta: onlineuzlet.mla@gmail.com

Honlap: http://www.kriptovaluta.net/

Facebook személyes

Facebook üzleti 

 

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük