Ki a OneLife-OneCoin cég új vezérigazgatója?

7-blogomhoz

Elsőre biztosan furának hat ez a kérdés, de ez nem baj, hiszen mindannyian nagyon kíváncsiak voltunk rá, s amint megtudtuk a hírt és a kellő információ birtokába jutottunk, rögtön közzé is tesszük! Ezzel én is így vagyok, így örömmel osztom meg Veled, kedves olvasóm, hogy a OneLife – OneCoin cég igenis napról napra óriási mértékben növekszik és fejlődik. Ez a fejlődés nem csak abban áll, hogy egyre többen csatlakoznak be ebbe az üzletbe, hogy egyre több ember akar itt nálunk pénzt keresni, pozitív irányba örökre megváltoztatni  az életét. A OneLife cég nemcsak erre törekszik, hanem arra is, hogy a legjobb felső vezetői legyenek, ezáltal lehet még erősebb és még stabilabb ez az üzlet. És nemhiába, mert meg is van az eredménye ennek a kitartó munkának és a sok fáradtságnak, amit a cég alapítója és egyedüli tulajdonosa, Dr. Ruja Ignatova üzletasszony képvisel cége összes alkalmazottjával együtt.

Lehet, hogy elsőre valami nagyon furára gondoltál, amikor ezt a címet olvastad, talán arra, hogy Ruja asszony eladta volna valaki másnak a OneLife – OneCoin cégét?!

Áh, dehogy is, csupán egy olyan híres és világszinten elismert szakembert hívott be maga mellé a csapatába, aki már több világhírű cégnél volt vezető személyiség, így például az Avon-nál is. Ő Pablo Munoz.

Ignatova asszony továbbra is megmaradt és megmarad a cége, a OneLife – OneCoin egyedüli tulajdonosának és legfelsőbb vezetőjének. Ez így is van a rendjén! 😉

Na de most nem megyek nagyon bele a részletekbe, hadd szóljon az alábbi két videó, ami szerintem mindent elmond, amit tudnod kell. Az első felvételt egyik kollégám, Lakos József készítette, ami egy internetes felmérés Pablo Munoz-ról, és ezt videón is rögzítette. Ezen felvételt most beteszem ide a szöveg alá, majd ezen felvétel alatt pedig egy második rövid videót is megosztok Veled, ahol maga Pablo Munoz beszél személyesen a jövőképéről és a OneLife üzletről. Ez utóbbi videót szintén Lakos József kollégám fordította le magyar nyelvre és készítette el a szinkront is egymaga ehhez a videóhoz. Ezért hálás köszönet illeti őt!

Az alábbi második videóban Pablo Munoz is beszél néhány mondatban a “szuper split”-ről, amiről a legutóbbi bejegyzésemben már szót ejtettem. Ez egy újabb, és szintén nagyon különleges lehetőség, amit jó ha minél több ember kihasznál! 

Ne várj sokáig, ha teheted még ma foglalj le magadnak egy ingyenes pozíciót és utána feltétlenül keress meg, hogy megbeszéljük milyen csomaggal szeretnél indulni! Kattints IDE !

Fontos, hogy tudd: még mindig időben vagy, ha most jössz, óriási lehetőséget ragadsz meg magadnak és nagyon rövid időn belül meg tudod változtatni a saját- és az egész családod életét!

 

További szép napot kívánok Neked!

 

Megyaszai László Attila

profilkepem

Telefon: +40 748 466 403

Skype: mla_86

Villámposta: onlineuzlet.mla@gmail.com

Honlap: http://www.kriptovaluta.net/

Facebook személyes

Facebook üzleti  

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük