Hogyan alakul a OneCoin vásárlóértéke?

10-blogomhoz

Egy újabb érdekes kérdést szeretnék a mai bejegyzésemben megvitatni, kicsit körüljárni. A cím, amit adtam ennek a bejegyzésemnek lehet furának tűnik, akárcsak az előző bejegyzéseim címeinek a nagy része. Ez nem is csoda, hiszen ezen témák és gondolatok szerintem mind nagyon fontosak ahhoz, hogy megfelelőképpen megértsd, hogy miről is szól a OneCoin – OneLife üzlet. De most ne szaladjunk ennyire előre…

Gondolom te is úgy vagy ezzel mint én, hogy nap mint nap aggaszt a világ történéseinek sora, az hogy milyen események és döntések befolyásolják nagyban az életünket, a jelenünket és a jövőnket. Engem ez nagyon érdekel, s bevallom neked, hogy sokszor egy-egy hirtelen rossz hír, természeti katasztrófa vagy más negatív események nagyon befolyásolják a hangulatomat, érzéseimet, aminek következménye az, hogy olykor sokáig a hatásuk alá kerülök. Biztosan ez nem véletlen, és akár Te is, kedves olvasóm hasonlóan érzel. Mindez nemcsoda, hisz nem gépek, hanem érző és gondolkodó emberek vagyunk, akikre hatással van a közvetlen (család, barátok, ismerősök) és a közvetett környezetünk (a környékünk és a nagy világ eseményei, történései). Bár vannak pozitív események is a mindennapokban, de ez sokszor elenyésző mértékben fordul elő, és zömében a sok negatív hír és történés az, ami beárnyékolja és szürkévé, olykor kilátástalanná teszi a hétköznapjainkat.

Az egyik ilyen dolog, ami miatt nap mint nap aggódunk, az a fránya anyagi, amit pénznek nevezünk, ami miatt oly sokat kell dolgozni és szenvedni, s mégis olyan kevés van belőle a legtöbb esetben. Sajnos a pénz egy szükséges rossz, de ez ellen nem tehetünk semmit, muszáj rendelkezzünk vele a túléléshez, ahhoz, hogy érvényesülni tudjunk az életben. Ezt Te is jól tudod.

Bizonyosan nem kell sokat beszélnem arról, hogy mi felé tart a mai pénzügyi világ, hisz láthatod, hogy a legtöbb hagyományos valuta nagyon ingadozó mozgást végez, vagyis értékük nem stabil. Ez egy nagyon rossz és kellemetlen dolog, hisz azzal jár, hogy értékük mindig más és más, a legtöbbször csökken! Itt elsősorban a lej és a forint árfolyamára gondolok; viszont a többi pénznemre, valutára is igazak ezek a tények. Nem vagyok én pénzügyi szakember, e téren semmilyen képesítésem, diplomám nincs, viszont látom azt, hogy a mai világ nagyon rossz irányba megy, egyen-egyenként hiába is teszünk ellene.

A nagyhatalmaknak és a bankoknak, valamint a világ felső elitjének vagyunk kiszolgálva, ez ellen nem tehetünk semmit. Csupán azt látjuk, hogy a nap mint nap vérrel és verejtékkel megkeresett pénzünk egyre értéktelenebb lesz, így egyre kevesebbet is tudunk ugyanannyi összegért vásárolni. Ma már nem akkora az értéke 100 lejnek vagy 10 ezer Ft-nak mint ezelőtt 2, 3 vagy akár 5 évvel. Sajnálatos módon ennek az egyik oka a fizikai pénzek rákfenéje (ami minden mai fizikai pénzre – azaz bankjegyre és érmére igaz) az inflálódás.

Kérdem én: hogy lehet stabil a mai fizikai pénz, amely állandóan inflálódik? Miért van ez? Ezekre a kérdésekre nagyon egyszerű a válasz. Az a pénz amely inflációra hajlamos, vagyis a fizikai pénz nem lehet megfelelően stabil, amelynek a legegyszerűbb oka, hogy nincs megfelelő fedezet mögötte! Egyfolytában szüntelenül nyomtatják újra és újra, valamint verik halomra az érméket a nemzeti pénzverdék. Na ez az! A másik ok pedig az, hogy a mai fizikai pénznek nagyon ritka esetben van csakis komoly fedezete. Itt az aranyfedezetre gondolok, mert régen a pénznek aranyfedezete volt. Az Amerikai Egyesült Államokban a ’70-es években ezt az aranyfedezetet felfüggesztették, vagyis úgy is mondhatnánk, hogy megszüntették. Ezek után a világ számos országában is ezen példát követték, így nemcsoda, hogy itt áll a mai pénzügyi világ, amelynek elég egy bekövetkező rossz esemény vagy egy magas rangú világpolitikus szava és máris zuhanórepülésbe kezdenek a valuták árfolyamai a tőzsdéken.

Szerinted mindez normális dolog, hogy a mai pénzünk ennyire ki van szolgáltatva ezen tényezőknek, világeseményeknek? Te mit gondolsz erről?

Az én véleményem az, hogy ez nagyon nem normális dolog, és egyszerűen felháborító, hogy az a pénz, amit mi oly nagy nehézségek árán megszerzünk, akár nagyon rövid idő alatt elértéktelenedhet a fentebb megnevezett okok miatt.

A OneCoin a ma használatos fizikai pénznemektől gyökeres módon különbözik. A legfontosabb különbség az, hogy fizikai aranyfedezet áll mögötte és nem inflálódik, mivel előre meghatározott maximális darabszám van belőle, amit utólag nem lehet módosítani, megnövelni. Bár megfoghatatlansága miatt, mivel egy digitális pénzről van szó, sokan támadják, viszont ez a legbiztonságosabb valuta, ami ma a világon létezik! Hogy miért mondom ezt? Azért mert egy olyan zárt, gondosan őrzött és szakszerűen nyomon követett rendszerbe van beleágyazva, ahol minden egyes érmének (OneCoin-nak) a teljes élete nyomon van követve. Nincs olyan pénzmozgás, utalás (tranzakció), amit a központi rendszer, a blokklánc (blockchain) ne követne nyomon, így ellopni sem lehet! Minden pénzügyi művelet visszavonhatatlanul tárolódik ebben a központi rendszerben, amely bizonyítottan feltörhetetlen. Ezt a világ legjobb szakemberei irányítják. A OneCoin-nal ellentétben a mai fizikai bankjegyek és pénzérmék ilyennel nem rendelkeznek, ezért oly könnyű hamisítani, illetve ellopni őket.

Nemcsoda, hogy a OneCoin, mint kiválóan és jól megtervezett virtuális pénz egy nagyon nagy problémáját oldotta meg a pénzügyi világnak. A céghez becsatlakozó tagok, valamint a OneCoin érmék iránti egyre nagyobb kereset miatt ennek a pénznek nap mint nap egyre jobban nő az értéke, ugyanakkor az árfolyama is stabil és teljes mértékben kiszámítható.

Te szeretnél-e ebből a forradalmian új és egyedien stabil pénzből birtokolni, szeretnél-e OneCoin tulajdonossá válni? Ha igen, azt tanácsolom, ne várj túl sokat, hisz a OneCoin – OneLife cég azon embereket jutalmazza meg a legjobban, akik idejekorán lépnek, és segítenek neki, hogy ezt a különleges pénzt elterjeszthessük minél hamarább a világon, hogy a lehető legtöbb emberhez eljuthasson! Aki ebben segít, azt a cég búsásan megjutalmazza! Egy nagyon fejlett és egyedül álló pénzkereseti és -gyarapítási rendszert is kifejlesztett a cég erre a célra, amilyen még egy nincs az egész világon! Mindezt már több tízezer ember, köztük ma már több mint 320 eurómilliomos is bizonyítani tudja. Ahol ennyi pénzt lehet keresni, akár pusztán passzív jövedelemként is a OneCoin árfolyam emelkedéséből, szerintem nem szabad kihagyni! Ilyen lehetőség nem tudom egyáltalán adódik-e még az életedben!

Aki most lép és elindul ebben az üzletben, akár csak egy passzív befektetőként, a pénzét meg fogja sokszorozni, erről nincs kétség! Itt senki sem fog veszíteni, csakis nyerhet, aki csak becsatlakozik és segít a cégnek, hogy ez a pénz elterjedjen a világban minél hamarabb, hogy egyre több ember vehesse használatba, vásárolhasson vele, vagy azt csináljon, amit épp szeretne (természetesen csakis a legalitás keretei között). Ha ennek Te is részese leszel, ahogy az idő is telik (amint a bejegyzésem fölötti ábrán is láthatod), a pénzed vásárló értéke egyre nagyobb lesz, ahogy az idő telik. Én kívánom neked, hogy te is megtapasztald ennek az érzését, és egy boldogabb és szebb jövő elé nézhess.

A mai gondoltaim zársásaként hadd emlékeztesselek, hogy bár sok negatív dologgal és rágalmakkal illetik ma is az üzletünket, ne dőlj be ezeknek! Mindig keresd az információkat a tiszta forrásból, és ne hallgass a tudálékosokra, akik azt sem tudják mindez mi fán terem, hogyan is működik. Az internet, akár a rivális más kriptovaluták (pl.: egyes Bitcoin-os csoportok) nem feltétlenül néznek jó szemmel minket; nem szeretik azt látni, hogy fejlődünk és egyre erősebbek leszünk… És ez nem véletlenül van így!

Ha most jössz, az életed fog megváltozni úgy, ahogyan most még el sem tudod képzelni! Gyere és dolgozzunk együtt, én segítek az álmaid megvalósításában, építsünk közösen egy szebb és sokkal átláthatóbb jövőt, hogy az anyagi gondjaid a múlt homályába vesszenek!

További szép napot kívánok neked!

 

Megyaszai László Attila

profilkepem

Telefon: +40 748 466 403

Skype: mla_86

Villámposta: onlineuzlet.mla@gmail.com

Honlap: http://www.kriptovaluta.net/

Facebook személyes

Facebook üzleti 

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük