Egy új kezdet a OneCoin-OneLife üzletben! Kíváncsi vagy rá?!


“Minden nap egy új kezdet!” olvashatjuk nem is egy helyen, vagy találkozhatunk ezzel a kijelentéssel a mindennapokban számtalan alkalommal. Érdekes, nem?! Szerintem van ebben valami, mert nemhiába mondják az emberek, ha nem lenne így, akkor ezt biztosan nem mondaná senki!

Miért beszélek én most a kezdetekről, egy új kezdetről?

A OneCoin-OneLife üzletben, a múlt hónap közepén, azaz 2017 február 16-án egy új időszámítás  vette kezdetét. Igen, időnként jó dolog megújulni, újból kezdeni, jobban csinálni a dolgainkat, mint eddig tettük. Itt most nem erről van szó, hanem arról, hogy a cég egy nagy mérföldkövet lépett az által, hogy a régebb ígért OneCoin érme elfogadóhelyeket, amik már becsatlakoztak a Dealshaker.com nevű internetes webáruházba, ettől a naptól kezdve hivatalosan megnyitotta a nagyközönség előtt, így most már bárki szabadon vásárolhat ezen a felületen. Jó dolog szerinted ez? Nem tudom neked jó-e, ha egy adott kiszemelt terméket, példának okáért egy okostelefont akár negyed áron is meg tudod vásárolni az által, hogy a te kibányászott OneCoin érméid kitermelési ára jóval kevesebb, mint amennyiért ezen a helyen a kereskedők elfogadják!

Hogy mit jelent ez konkrétan? Ez azt jelenti, hogy te a bányászat során, az ajándék tokenekért úgymond nagykereskedői (diszkont) áron kapod meg a OneCoin érméidet, amelyhez akár 1 euró vagy annál kevesebb értékért juthatsz hozzá, attól függően, hogy hány token duplázódáson (split) esetleg érme (coin) duplázódáson vagy éppen szupersplit-en mentél már keresztül. Ezen folyamatok mind növelték az érméid számát, de ugyanakkor minél több ilyenen mentél keresztül, annál kevesebbe került ez neked, mint kitermelési ár érménként! A nagyon jó hír az, hogy még most is tudsz ilyen nagy kedvezményekbe részesülni, amennyiben nem habozol sokat, és hamar meghozol egy jó döntést. Egy kombinált (kombo) csomag megvásárlásával (pl.: 110+550€ vagy 110+550+1100€)  és a hónap (március 15-ig) közepéig még érvényes szerencsekerék megpörgetésével szintén nagyon nagy előnyhöz juthatsz.

De térjünk is vissza az új kezdethez! Most már megnyílt és konkrétan levásárolhatod a kitermelt OneCoin-jaidat. Kedvezményesen akár okostelefont is vehetsz! Ha példáúl a kiszemelt okostelefon ára 100€ és 28 OneCoin, akkor ez azt jelenti, hogy 100€-ót készpénzben kell kifizess, és ehhez kell még 28 OneCoin-t adjál. Ha a fent említett kedvezményekből akár egyet is kihasználtál (magyarán volt legalább egy split-ed és a szerencsekeréken is gurítottál min. 25% plusz tokent), akkor a jelenleg 7,85 eurós értékű OneCoin neked lehet csak 1 €-ós kitermelési áron van, holott az üzlet ahol megvásárolod a telefont, neked a napi árfolyamon számolja el a OneCoin-t, ami 7,85 € pillanatnyilag (és az értéke egyre csak nő és nő – ne feledd!). Számoljunk csak utána, ez hányszoros növekedés, azaz közvetlen haszon neked? 7,85 -szoros haszon, azaz kevesebb mint heted árba került neked a OneCoin része! Számoljuk csak össze még egyszer: 100 € készpénz + 28 OneCoin (28 x 7,85 – a jelenlegi 7,85 € / érme árfolyamon – ez 219,8 €) = 319 € összérték készpénzbe átszámolva. Ha neked csak 1 €-ban vannak a OneCoin-jaid, akkor a te nyereséged ebből a vásárból csak a OneCoin-okból 191,8 euró (219,8 – 28, mivel 1 €-ós OneCoin kitermelési árral számoltunk most); viszont az össznyereséged a teljes árhoz képest, ami euróban 319,8 (319,8-191,8 = 128) 191.8 euró! Nem rossz ugye így vásárolni?! Mindez kiszámolva hármasszabállyal (128 x 100:319,8) 40,02% -os közvetlen nyereséget jelent neked, vagyis picit több mint 40%-al olcsóbban vásároltad meg a telefont.

Azonban ha ez a telefon 100%-ban OneCoin-ért kapható, és az összértéke ugyanennyi, 319,8 € (319,8 : 7,85 = 40,73 OneCoin), akkor ha 1 €- kitermelési árban lévő OneCoin érméid segítségével mindössze 40,73 euróban lesz a 319,8 €-ós készülék! Na erre érdemes gombot varrni, ahogy szokták mondani, mert ez egy igazán ütős nyereség (40,73 x 100 : 319,8 = 12,73%, 100%-12,73% = 87,27%), 87,27% üti a markodat, ennyivel fog neked kevesebbe kerülni, mint OneCoin érmetulajdonos! Ha valami mégsem érthető teljesen, keress meg és elmagyarázom újra szívesen neked.

Úgy gondolom, hogy ez a lehetőség a Dealshaker.com vagy Dealshaker.eu oldalakon lévő webáruház igenis gyökeresen megváltoztatja majd minden kétkedő ember gondolkodását, ettől kezdve nincs helye semmilyen rosszindulatú mellébeszélésnek és semmilyen más tévinformációnak. Egy olyan digitális pénz van a OneCoin-nal a kezünkbe, aminek konkrét vásárlóértéke van, amiért fizikai vagy más termékeket, szolgáltatásokat vásárolhatunk! Mi kell ennél több?! … És mindez kb. 3 hete indult el. Ruja Ignatova célja a 2018-as tőzsdei kibocsátásig az 1 millió ilyen érme elfogadóhely (üzlet, cégek) a Dealshaker oldalon, valamint a 10 millió OneCoin érmetulajdonos a cégnél. Jelenleg 2.979.000 -nél is többen vagyunk, a Dealshaker oldalon már több mint 15 ezer cég van jelen világszerte! És még nem beszéltem most OneLife – OneCoin cég fizikai termékéről, a OneTablet táblagépről, a feltörhetetlen felhőszolgáltatásról, a mobil alkalmazás építőről (M. A. B., azaz: Mobile Application Builder), és a céges OFC részvénylehetőségekről. Minderről a következő bejegyzésekben részletesen fogok beszélni Neked.

Zárszó előtt pár képet oszanék meg veled erről az áruházról, amely kínálata nap mint nap bővül, ahol OneCoin tulajdonosként megéri vásárolni, ha valamire szükséged van. Egy rövid időkapszula-szerű képsorozatot fogsz látni, amelyben az áruház indulás előtti pillanataitól a jelenlegi helyzetig láthatod mi is történt valójában.

a megnyitás előtt:

a megnyitás után:

Úgy gondolom ezek a képek magukért beszélnek. Ebben az internetes online áruházban már nagyon sok mindent megvásárolhatsz, kínálata egyre csak bővül a technikai cikkektől kezdve a személygépkocsin át egészen a különféle lakberendezésekig. Aki ebben az üzletben még elfogadóhelyeket (vagyis cégeket) csatlakoztat be a Dealshaker nevű webáruházba, annak a becsatlakoztatott áruház forgalmából is passzív jövedelme lesz. Erről is fogok majd bővebben beszélni.

Úgy gondolom már csak ez egy rendkívülien jó ajánlat, legalábbis nekem biztosan az, aki már vagy háromnegyed éve vagyok benne ebben az üzletben.

Ki nem szeret olcsóbban vásárolni, kedvezményeket kihasználni?! 

Az lenne az igazán jó, ha minél több ember tudná ezeket a lehetőségeket kihasználni, és részesedni nemcsak OneCoin érmék egyre fokozódó értéknövekedésében, hanem a ugyanakkor nagyon nagy kedvezményekkel vásárolni is. Bizonyosodj meg a saját szemeddel, ide csatolom az áruház címét, kattints az alábbi linkre:

                      http://www.dealshaker.eu

Amikor mindezeket megtudtam, kellett egy kis idő, amíg magamhoz eszméltem, és fel tudtam fogni, hogy nem álmodom, hanem ez a Valóság!

Én csak azt kívánom Neked, hogy ne szalaszd el ezt a lehetőséget, és legyél Te is ennek a valóságnak a részese, ne maradj csak kívülálló szemlélője, aki semmit sem tehet! Most itt a lehetőség, ragadd meg és halmozzuk együtt az élvezeteket, mert MINDANNYIAN MEGÉRDEMELJÜK, megérdemlünk egy JOBB és NYUGODTABB életet! 

Ha felkeltettem az érdeklődésed, keress meg az alábbi elérhetőségeim bármelyikén, én segíteni foglak, hogy mindez valósággá váljon számodra! 

Ne feledd még időben vagy! Ne várj sokáig, mert minden nap meg nem keresett pénzt veszítesz, valamint jobbnál jobb vásárlási lehetőségeket!

 

Legyen szép napod!

 

Megyaszai László Attila

Telefon: +40 748 466 403

Skype: mla_86

Villámposta: onlineuzlet.mla@gmail.com

Honlap: http://www.kriptovaluta.net/

Facebook személyes

Facebook üzleti

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük