Egy új időszámítás kezdődött a OneLife cég életében, csak most kezdődik a java!

5-blogomhoz

Amikor ezt a bejegyzést írom, alig telt el pár nap elseje óta, amikor is a cég beváltotta azt az ígéretét, hogy még egyszer megduplázta a webirodánkból a bányába beküldött tokenjeinket, de ugyanakkor ami a legfontosabb, hogy az érméinket (a coin-okat) is! Ez az, ami soha többet nem fog megtörténni a cég életében; amiről annyiszor már szó esett, ha figyelemmel követted a régebbi írásaimat is. Amennyiben nem, ha érdekelnek ezek, itt az oldalamon a Blog menüpont alatt az összeset megtalálod és elolvashatod. Hidd el nem fogod megbánni, mert rengeteg információhoz fogsz jutni, és ha még nem csatlakoztál be az üzletbe, akkor ezek nagyon hasznosak lesznek majd a számodra. De nemcsak akkor! Ha már bent vagy az üzletben és csomagot is vásároltál, akkor is hasznosak lehetnek ezek az infók, mert ez által értheted meg, hogy mennyire különleges helyen vagy ebben az üzletben!

Hogy miért adtam ezt a címet a mai bejegyzésemnek? Erről fogok most e bevezető után írni bővebben.

Visszatérve az eredeti gondolataimhoz, az október 1-i nagy duplázódást megelőzte 1 nappal, tehát szeptember 30-án egy másik “kisebb duplázódás”. Hogy miért is mondom, hívom így? Azért mert ilyenkor csupán a bányán kívül lévő tokeneinket duplázzák meg, amiből ki fognak majd jönni a OneCoin érmék. Ezek azután jönnek ki, amint beküldjük a bányába és eltelik bizonyos idő. Ez a bányászati idő tulajdonképp; minél több idő telik el egy ilyen blokklánc elindítása óta, ez az idő fokozatosan növekedik, mert egyre több OneCoin érme kerül kibányászásra, és a nagy szervereknek egyre több és bonyolultabb matematikai számításokat kell elvégezzenek minden egyes érme előállításához, ezért kell egyre több idő hozzá. Természetesen, mint erről már írtam régebb, az, hogy mikor is kell beküldeni a bányába az oktatási csomagunkért kapott ajándék tokeneket, az attól függ elsősorban, hogy az adott csomag mekkora értékkel bír (110, 550, 1100, stb.). Ezen csomagok egyszeri regisztrációs díjjal együtt (ami +30 euró, de csak eyszer kell kifizetni minden különálló csomag esetén) kerülnek aktiválásra, mindegyikükhöz jár adott számú tokenduplázódás (azaz split), amit akár halmozni is lehet, amennyiben több csomagot vásárolunk (ez nem kötelező, szabadon döntünk erről is) úgy, hogy egyiket a másikra helyezzük, azaz felminősítjük a legelsőt (angolul: upgrade). Hadd adjak erre egy példát: 110 eurós starter csomagot veszünk, amihez jön a +30eurós aktiválási díj, így 140 euró. Ehhez veszünk még egy 550-est (trader), majd egy 1100-ast (pro trader). Mennyit kell összesen ezért kifizessünk? Lássuk: 110 + 30 (aktiválási díj, de csak egyszer!) + 550 + 1100, ami összesen:  1790 euró. Ez egy kombinált csomag, egyszeri aktiválási díjjal, így a splitek is összeadódnak, tehát lesz mindhárom csomag után 1+1+1 split; tehát háromszor fognak a tokenjeink megduplázódni, ami azt fogja jelenteni, hogy háromszor annyi érménk lesz, amint kijönnek a bányából. Mindenképp érdemes megvárni az összes csomag esetén az összes split-et  (pl: 1 of 1, 2 of 2, stb. – erről már régebb is írtam, így nem térek ki a részletekre, olvass utána ha érdekel az előző bejegyzéseimben), és csak azután beküldeni a bányába a tokeneket fix 100%-nál, se hamarabb, se később, akkor amikor a rendszer ezt kijelzi az irodában! Csakis így lehet megduplázni a tokeneket. Az alábbi kép fogja ezt mutatni, ami nálam is megjelent a legutolsó split-nél:

a-split

Ez alól kivételesek most az automata split-es nagy csomagok (13.750 eurós, 27.500 eurós), amelynek a tokenjeit már a megvásárlás után rögtön be lehet küldeni a bányába, mert ott automatikusan fognak majd duplázódni, ahányszor az illető csomag előírja, így utána nincs semmi dolgunk vele. Október elsejéig (de csak addig!) volt még két ilyen különleges automata split-es csomag, ezek most már nincsenek: 7.500 eurós (Tycon+ trader) és 118.000 eurós (Ultimate trader).

Alig pár nap leforgása alatt (okt. 30-i token split és az okt. 1-i nagy duplázódás), aki eddig bejött az üzletbe, annak megnégyszereződött a betett pénze! Bár ez az üzlet nem igazán hasonlít egy befektetéshez, banki vagy más befektetésekhez, csupán annyiban, hogy bizonyos idő elteltével megsokszorozódik a pénzed!

Biztosan megkérded, hogy ez hogyan történik, mi a frászból lesz neked dupla annyi, tripla annyi, négyszer annyi vagy akár sokszorosa a betett pénzednek?! Igen, a kérdés nagyon is jogos, de a válasz még érdekesebb. Ezt a jutalékot nem a cég adja neked, ő csak a megvásárolt oktatási csomagokat és a mellé járó ajándék tokeneket, valamint a bányászási jogot adja, hogy pénzt kaphass az érmék (coin-ok) által, amik kibányászódnak. A  valódi nyereséget a piac adja, vagyis a belső tagok (a hálózat) által generált forgalomból, nyereségből kapod.

Bármennyire is hihetetlen ez neked, ez a dolog jól működik, több tízezer ember így keresett és keres most is szép összeget minden egyes héten! A OneCoin cég csupán bábáskodik fölöttünk az útjainkat igazgatja, rendszert adott, ahol dolgozni tudunk egy tisztességes és becsületes fizetés ellenében. Ezeket a jutalékokat a cég továbbajánlásáért, a hálózat bővítéséért kapjuk, mivel a OneCoin érmék iránti egyre nagyobb kereslet miatt abból nekünk passzív jövedelmünk van, akkor is, ha nem csinálunk semmit sem ebben az üzletben, miután megvettünk egy oktatási csomagot megvártuk a split-eket, majd betettük a bányába a tokeneket. Így is lehet csinálni, viszont akkor csak a OneCoin érmék árfolyam növekedéséből lesz csak a megsokszorozott pénzünk.

Bár a csomagunk megvásárlása óta (ami az aktivitásunk kezdete – örökké aktívak maradunk havidíjak nélkül!) passzív jövedelemre teszünk szert, aki ennél többet szeretne, az a cég tovább ajánlásából fog szép jutalékot keresni, amennyiben ezt következetesen, folyamatosan és jól fogja csinálni. Ez a munka a hálózatépítés, vagyis hogy emberek fognak alád becsatlakozni, akik mindegyike egytől egyik pénzt fog keresni. Október 1-e után ez egyre jobban és könnyebben fog működni, mivel már sok ember ismeri a OneCoin-t és egyre több elfogadóhely fog nyílni, ahol a kibányászott érméinket el fogjuk majd tudni költeni, azaz úgy fizethetünk vele, mint egy mai bankkártyával. Már most is vannak elfogadóhelyek (még nem sok helyen) a világ számos részén, de ez a folyamat csak most kezdődik igazán. A cég nap mint nap egyre több újdonságot közöl ezzel kapcsolatosan is, amik egyszerűen felfoghatatlanok, olyan ajánlatok, amiket nem szabad kihagyni!!!

Egyik kollégám úgy jellemezte, hogy a OneLife cég jelenleg úgy halad előre mint egy repülőgép, amely hasítja a levegőt, száguld, és egyre gyorsabban halad. Ezt nem sok, akár fizikai termékeket forgalmazó cég sem mondhatja el magáról, nemhogy egy MLM-ben terjedő üzlet, mint a OneLife. És az sem véletlen, hogy miért MLM. Bár sokaknak ez a szó, ez az iparág negatív dolgokat juttat eszébe, viszont a OneCoin ezt a fogalmat teljesen átírta és újraértelmezte!

Minderről saját magam is meggyőződtem az utóbbi hónapok alatt (2016 április első napjaiban vásároltam meg az első csomagot, ekkor indultam el ebben az üzletben) Amikor indultam, a starter csomag még 100 eurós volt, ehhez vettem még egy 550-est. Összesen a +30 eurós aktiválási díjjal 680 eurós befektetéssel indulva 6 hónap múltán 384,46 OneCoin érmém van jelenleg, ami a mai, 6,95 eurós árfolymon 2672 eurót jelent! Ez csak a jelenlegi állapot, ez a végösszeg az árfolyam növekedésével egyre több fog lenni.

Egyenesen arányosan emelkedik a bányászati nehézségi szinttel az érmék árfolyama is, így az eredeti betett pénzem nemhogy elveszne, hanem egyre többet fog érni. Kérdés, hogy mikor vegyük ki. Azt mondom Neked, hogy ne siesd el ezt a pillanatot, engedd, hogy a rendszer végezze el a munkát és az árfolyam emelkedjen meg rendesen, mert akkor fogsz igazán nagyot nyerni! Hidd el ez a várakozás nem kockázatos, soha senkinek sem veszett el egy centje sem, erre a cég nagy gondot fordít!

Az irodámról meg szeretnék most megosztani veled pár képet, hogy lásd, miről is beszéltem az előbb. Ezek a képek magukért beszélnek. Ha valami nem érthető benne, akkor keress meg, írj nekem és elmagyarázok mindent bővebben.

mla86-1

okt-1-utan-mla

Mai gondolataimat zárva még csak annyit emelnék ki újra, hogy jó helyen vagy, és még most sem késtél le semmiről sem, ha úgy döntesz, most lépsz be ebbe az üzletbe. Jelenleg egy óriási új lehetőség nyílt meg, ami szintén határidős, tehát nem sokáig fog tartani! Erről a következő bejegyzésben fogok beszélni Neked!

Az én véleményem, hogy nem éri meg sokat várakozni, nem jó dolog kimaradni egy ilyen egyszeri és rendkívüli lehetőségből, amint amit a OneLife üzlet kínál Neked! Természetesen a Te döntéseden múlik minden. Ha gondolod és akarod, én tudok neked segíteni ebben a döntésben!

Csatlakozz be most, kattints IDE és hozd létre az INGYENES fiókodat, majd gyere, keress meg, hogy megbeszéljük milyen csomaggal szeretnél elindulni! Mindenben segíteni fogok Neked!

Legyen egy szép napod!

 

 

Megyaszai László Attila

profilkepem

Telefon: +40 748 466 403

Skype: mla_86

Villámposta: onlineuzlet.mla@gmail.com

Honlap: http://www.kriptovaluta.net/

Facebook személyes

Facebook üzleti

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük