Dr. Ruja Ignatova – új beszámoló (2017. január 15.)


Ez a videó szintén nem egy szokványos felvétel, amelyet a cégünk vezetője és egyedüli tulajdonosa, Dr. Ruja Ignatova készített Bulgáriában, a OneLife – OneCoin cég szófiai központjában.

Ami eddig csak egy jövőkép (vízió) volt, egyre több minden kézzelfogható eredmény már megvalósult, de ami még nem, az hamarosan meg is fog. Ezekről a megvalósult tervekről, valamint a közeljövőben elérendő célokról fog most beszélni Ruja asszony. Ezt a videót 2017. január 15-én rögzítették, idő közben magyar nyelvű szinkron is készült hozzá, így a felvétel szöveges változatát nem mellékelem e rövid kis bevezető után.

Azt hiszem, ez egy újabb bizonyíték azoknak, akik csak üres beszédek után állítanak fűt-fát erről a cégről, erről az üzletről. A tények magukért beszélnek mindig! Egyik munkatársam gondolatát idézve, csakis az igazságot lehet bebizonyítani, a hamisságokat, a hazugságokat soha sem! Ezért ajánlom azt, kedves Olvasom, Látogatóm, hogy az élet bármely területén legyünk is, nyúljunk vissza mindig az eredeti és igazi forráshoz, amelyet kívülállók soha nem tudnak nyújtani, csakis azok, akik már kellő módon ismerik az adott élethelyzetet, lehetőséget. Nem is szaporítom tovább a szót, következzék a videofelvétel:

Ha megnézted ezt a felvételt, gondolom számos kérdés felmerült benned a hallottakkal kapcsolatosan. Ha szeretnéd, vedd fel velem a kapcsolatot akármelyik elérhetőségemen, és én szívesen segítek neked, válaszolok minden kérdésedre. Mindenben segítek neked, amiben csak tudok, nyugodtan fordulhatsz hozzám bizalommal!

Mint minden cégnél, üzletben itt nálunk is nagyon fontos a jó munkatársi kapcsolat, a bensőséges és oldott légkör, amely a minőségi, a megfelelő munka alapfeltétele. A cégünk heti rendszerességgel képzéseket tart a tagoknak, ugyanakkor az újonnan a céggel ismerkedő és csatlakozni vágyó embereknek is tartunk előadásokat. Mi nem adunk senkinek sem semmilyen zsákba macskát, nálunk a döntésed meghozatala előtt ingyenesen hozzáférhetsz annyi információhoz, amennyit csak szeretnél, minden kötelezettség vagy előfeltétel nélkül.

Várunk Téged is, ha úgy érzed magadról, hogy egy nyitott személyiség vagy, aki felvállalja azt, hogy szeretne újat tanulni, ha esetleg karriert is szeretnél építeni, és egy olyan üzlet részesévé lenni, amely pozitív irányba meg tudja változtatni az életedet! Ha Te is így gondolod, keress meg bármely elérhetőségemen, beszéljünk, kérdezz, én segítlek mindenben! Legyünk együtt sikeresek, gyere te is velünk, mert én hiszem, hogy többet érdemelsz az élettől, mint amennyit eddig kaptál!

Ha el szeretnél indulni, kattints IDE, és keress meg, hogy segíthessek az első lépésekben.

Jó döntést kívánok, remélem személyesen is találkozunk!

 

Megyaszai László Attila

 

Telefon: +40 748 466 403

Skype: mla_86

Villámposta: onlineuzlet.mla@gmail.com

Honlap: http://www.kriptovaluta.net/

Facebook személyes

Facebook üzleti

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük