Dr. Ruja Ignatova – a kereskedői felületről (2017. január 14.)

Itt az új év, 2017, már el is telt az első hónapnak a fele, viszont ez nem jelenti azt, hogy nincsenek újdonságok, változások, újeredmények illetve új célok a OneCoin –  OneLife üzletben. Az alábbiakban láthatod a legújabb beszámolót, amelyben Dr. Ruja Ignatova bemutatja az elkészült új kereskedői felületet (platformot), ahová világszerte becsatlakozhatnak a OneCoin érme elfogadó helyek. Emelett még számos érdekes és nagyon fontos információt is megoszt velünk.

Az alábbiakban mellékelem a teljes videófelvételt, magyar felirattal (ezt a videó elindítása után, ha magától nem így indulna a kis négyzet alakú ikonnak a videó ablakának jobb alsó sarkában bekapcsolhatod) valamint a felirat teljes szövegét is bemásolom a videó alá.

 

Üdvözöllek, Dr. Ruja vagyok a OneCoin alapítója.

Mára ígértünk Nektek fantasztikus híreket, íme itt vannak. Hosszú idő óta, 2,5 éve, az indulásunk óta várunk erre a pillanatra. Január 16-án hétfőn üzembe helyezzük a kereskedelmi felületünket.

A OneCoin nem csak egy kriptovaluta, ezt mindig is hangsúlyoztuk. Egy kriptovalutának önmagában nagyon limitált értéke van, hiszen ha nem tudjuk hol használni, akkor mi értelme van, hogy birtokoljuk? A OneCoin törekvése mindig is az volt, hogy a legtöbb helyen használható, a legtöbb emberhez eljutó, a tömegek kriptovalutája legyen. És mit akar a tömeg? Amiről mi mindig is beszéltünk. Kereskedőket és e-kereskedelmi felületünket. Az e-kereskedelem a mai globalizált világban egy nagyon „forró” téma.

Van 3 millió aktív használónk, és még 12 millió további felhasználó, akik részei akarnak lenni a OneCoin-OneLife univerzumnak. Ők mindannyian most csatlakozni tudnak egy hatalmas új e-kereskedelmi platformhoz. Amikor e-kereskedelemről és kereskedőkről beszélünk, ez mit is jelent? Ez olyan emberekről szól, akik termékeket, szolgáltatásokat a hatalmas tömegnek szeretnének értékesíteni. Ez a tömeges piac. És ez egy lényeges különbség ahhoz képest, amit pl. a Bitcoin képvisel.

A Bitcoin nem a tömegekhez szól, alapvetően pénzügyi tranzakciókat támogat két résztvevő között. Mi az egyedülálló blokklánc rendszerünkkel, a kereskedők kriptovalutája akarunk lenni. A mi kriptovaluta blokkláncunk átlagosan 30 másodpercenként frissít, minden percben új blokk jön létre, ez azt jelenti, hogy a tranzakciók létrejötte nagyon gyors.

Hadd beszéljek pár szót a kereskedőkről, ami engem igazán izgalommal tölt el.
Emlékezhettek a céljainkra: 10 millió aktív felhasználó, 1 millió kereskedő, és idővel a coin-unk (érménk) értékét 25 €-n szeretnénk látni. Természetesen senki nem garantálhatja előre, hogy hogyan alakul pontosan az árfolyam, hiszen ez egy nagyon ingadozó piac, de minél népszerűbb, minél használhatóbb a coin-unk, annál komolyabb értéket tud elérni.

Szóval:
Melyik a legismertebb e-kereskedelmi platform, amely igazán meghatározza az e-kereskedelmet? Úgy gondolom mindenki hallott a Groupon cégről. A Groupon ajánlatokat nyújt a vásárlóknak.Ha pl. én jégkrémet árulok, hirdethetek, egy „Kettőt kap egy áráért” akciót a Groupon felületén. Ha a két jégkrém 10€-ba kerülne, de én felajánlom a kettőt 5€-ért ezzel vásárlókat nyerek.

A OneLife és a OneCoin együtt most létrehozta a saját akciós ajánlói felületét. Ezt az oldalt hamarosan a OneLife tulajdonába lévő www.dealshaker.com  vagy a www.dealshaker.eu  címeken érhetik el a kereskedők, és ajánlhatnak akciókat a Onelife és Onecoin közösség tagjainak. Így 12 millió ember fogja látni a kereskedők ajánlatait, akik a coinjaikkal a kereskedők termékeit vásárolhatják meg.

Néhány további részlet erről. Te mi módon regisztrálhatsz egy kereskedőt?

A kereskedői felület mindenki számára ingyenes. Egy kereskedő regisztrálhat közvetlenül a Te szponzori linkeden keresztül, vagy regisztrálhatsz kereskedőt a a saját OneLife webirodádból a hálózati fán keresztül, mint eddig, a kereskedő ezt követően megkapja a bejelentkező adatait a Onelife-hoz, onnan a www.dealshakers.com oldalára belépve feltöltheti a termékeit vagy szolgáltatásait az üzleti platformra, és már el is indul az értékesítés. Pl.: én egy mobiltelefon kereskedő vagyok, aki 1000€-s készülékeket akarok eladni. Hogy is működik ez? A dealshaker.com felület meg fogja kérdezni, hogy mennyit akarok kapni a termékekért. Szóval én 1000€-t szeretnék.

A Groupon pl. azt kéri, hogy adj mondjuk 50% kedvezményt. Mi nem ezt kérjük. Nálunk teljes áron adhatod el a termékeidet, csak egy dolgot kérünk, a vásárló az ár minimum felét OneCoin érmékkel fizethesse ki. Természetesen az rajtad múlik, hogy a vásárló akár a teljes árat OneCoin-ban kifizetheti. Vagy dönthetsz úgy, hogy mondjuk 75% OneCoin és 25% készpénzért adod oda a termékedet.

Ahogy mondtam, maga a csatlakozás a kereskedői felülethez ingyenes. Amennyiben egy üzlet létrejött, pl. eladtál egy telefont 1000€-ért, 500€-t OneCoin-ban, 500€ készpénzben jön a számládra.
A tranzakció díja, most egy speciális akció keretében az eladási ár 25%-a.

Úgy gondolom ez egy nagyon jó ajánlat, a Groupon és más cégek 50% kezelési költséget számítanak fel. Úgyhogy egy kereskedőnek jóval gazdaságosabb a dealshaker.com felületen értékesíteni, két okból is:

  1. Teljes áron árulhatja a termékeit, szolgáltatásait,
  2. OneCoin érmékhez juthat hozzá, aminek az értéke a jövőben akár nőhet is, és ezért az üzletért egy relatíve a alacsony díjat fizet cég felé.

Tehát, miért is érdemes Neked kereskedőket behozni ebbe a rendszerbe?

Mint mindannyian tudjátok, mi egy hálózatos cég vagyunk, ezért a kereskedők által generált forgalom után BV pontértéket írunk jóvá. A webirodában részletezzük, hogy mennyi BV íródott jóvá az egyes vásárlások után. Tehát minden készpénzforgalom után BV pont íródik jóvá annál a tagnál, aki behozta az adott kereskedőt! Ha Te egy népszerű kereskedőt, népszerű termékekkel behozol ebbe a rendszerbe, az itt később realizálódó forgalom passzív jövedelmet termel Neked folyamatosan. Vagyis minden héten BV íródik jóvá a Te fiókodban, és úgy gondolom, hogy ez fantasztikus lehetőség Neked, és Nekünk is, mert így erősíthetjük a hálózatot és a OneCoin érmét is. Minden kereskedő egy saját pozíciót kap a rendszerben, tehát Nekik is van lehetőségük arra hogy a OneAkadémia csomagokat terjesszék, ugyanis ha kiragasztanak egy OneCoin logós matricát a boltjuk bejáratához, hogy mi OneCoin elfogadóhely vagyunk, az emberek majd érdeklődni kezdenek, és szeretnének majd többet megtudni a OneCoin kriptovalutáról. Így a kereskedők aktív OneLife hálózati partnerekké is válhatnak, mivel oktatási csomagokat is értékesíthetnek. Tudjuk, hogy jelen pillanatban csak a csomagokhoz járó ajándék tokenekkel lehet OneCoin érmékhez hozzájutni. Tehát ahogy mondtam, a jutalék mértékéről hamarosan a webirodában lesz az információ, de a legfontosabb, hogy minél népszerűbb kereskedőt, minél népszerűbb termékkel tudsz bevonni a rendszerbe, annál jobb lesz mindannyiunknak.

Azt mondtuk korábban, hogy a célunk a min. 1 millió kereskedő bevonása, és úgy gondolom ezt most már el is tudjuk érni. Hadd mondjak egy példát a Groupon-nal kapcsolatosan. A Groupon az egyik legnagyobb e-kereskedelmi platform, egyben a leginnovatívabb cég a piacon. A csúcson 10 milliárd € felett volt az értéke. Szerinted hány kereskedői partnere van a Groupon-nak? Pontosan 1 millió.

Úgy gondolom, mi ennél is nagyobbak tudunk lenni. 5 kontinensen vagyunk jelen, van mármillió aktív partnerünk, ha mindenki csak 2-3 kereskedőt von be ide, messze a legnagyobb e-kereskedelmi cég leszünk.

Mindenkinek hatalmas sikert kívánok ehhez, remélem Te is olyan lelkes vagy, mint amilyenek mi vagyunk. Szeretnék mindenkit a www.dealshaker.com platformon látni, 2017. január 15-től még csak feltölteni kezdjük az ajánlatokat, viszont 2017. február 16-ától már mindenki vásárolhat is majd a felkerült termékekből.

Köszönöm szépen a figyelmet!

 

U.i.:

Ez a videó újból egy biztos utat vázol fel Mindannyiunk előtt, hogy a OneCoin – OneLife cégnek milyen konkrét tervei vannak, amik a közeljövőben megvalósulnak, ugyanakkor az eddig elért eredményeket is bemutatja, azt, hogyan értünk el erre a szintre. A kicsit több mint 2 év óta, amióta ez az üzlet létezik, rengeteget fejlődött, és olyan dolgokat tett le a világ asztalára, amire nagyon kevés vállalat volt eddig képes ennyire rövid idő alatt! Az itt hallottak már konkrét tények, a kereskedői felület (platform) már létezik, így egyenes és szabad az út a gyors léptékű továbbfgejlődésre, vagyis arra, hogy a OneCoin érmét értéke egyre magasabb legyen és ugyanakkor sorra jelenhessenek meg a világon az elfogadó helyek (cégek, üzletek, kis családi vállalkozások, stb.), ahol hamarosan már vásárolhatunk is a meglévő érméinkkel. Úgy hiszem ez egy óriási dolog, egy óriási lehetőség, amit vétek nem kihasználni, nem megragadni az alkalmat, és végre részesedni egy olyan jutalékrendszerből, amely az eddigi jutalékok, bónuszok mellett egy újabb passzív jövedelmet adhat számodra! Kérdés, hogy te szeretnél-e egy ilyet magadnak, vagy pedig tétlenül vársz, és erről is lemaradsz. A te döntésed, ha igen, akkor keress meg, és induljunk el együtt, csináljuk végig és szakítsunk nagyot! Az első és kizárólagos lépés itt az, hogy légy aktív tagja a OneLife – OneCoin üzletnek, amit csakis egy oktatási csomag megvásárlásával tudsz biztosítani mindenféle havidíj és egyéb kötelezettségek nélkül magadnak. Ennyi az egész, a többi jön magától, ha szeretnéd, én segítek és vezetlek tovább ezen az úton!

Csak azt tudom mondani, tanácsolni Neked, hogy jól fontold meg a döntésed, és ne szalaszd el ezt a lehetőséget, nem mindegy kire vagy kikre hallgatsz! A kívülállóknak, hiába írkálnak akármit is, halvány lilájuk sincs róla, hogy mibe vagyunk benne, nekük csak ellenérdekük van, és nem akarják hogy sikeresebbek legyünk náluk!

NE  FELEDD: A jó döntés záloga csakis a megfelelő és hiteles, belső források alapján hozható meg!

Kattints IDE, és keress meg rögtön, ha elszántad magad és valóban szeretnéd megváltoztatni az életed, és egy jobb minőségű életet szeretnél élni már a közeljövőben!

 

Kívánom, hogy légy sikeres 2017-ben!

 

 

Megyaszai László Attila

Telefon: +40 748 466 403

Skype: mla_86

Villámposta: onlineuzlet.mla@gmail.com

Honlap: http://www.kriptovaluta.net/

Facebook személyes

Facebook üzleti

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük