Döbbenetes dolgot mondott 2014 év végén a pénzügyi világról Robert Kiyosaki!

2-blogomhoz

“Egy ismerősöm szólt nekem, hogy érdekli a Onecoin és beszéljünk róla. Ok mondtam ez normális, mert napi szinten megkeresnek, hisz a Onecoin ajánlata teljesen egyedülálló. Ebben semmi rendkívüli nincs. Viszont megdöbbentem azon, amit mondott.

2014 év végén volt egy Robert Kiyosaki rendezvényen Angliában, ami 1000 font volt! Úgyhogy odafigyelt rendesen 🙂

Ott hangzottak el olyan dolgok, amik több mint megdöbbentő és annyira egybevágott azzal, amit Kiyosaki mondott a Onecoinnal, hogy azt mondta, hogy neki ez kell.”

Forrás: Ács Zoltán

 

A fenti sorokat egyik felső vezetőmtől, Ács Zoltán hálózatépítőtől osztottam meg.

Ez egy annyira különleges dolog, ami előremutatott a jövőbe a kriptovaluták felé, a OneLife (OneCoin) üzlet irányába is. Egy ember az ő hatására döntött úgy, több évvel Robert Kiyosaki kijelentése után, hogy becsatlakozik a OneCoin üzletbe.

Szerinted jól tette ezt? Jó volt ide jönni, ahol nincsenek kötelező vásárlások, kötelező havi díjak és mindenki pénzt keres?!

A OneCoin üzlet egy haladó eszmével rendelkező 21. századi MLM üzlet, amely kétségkívül a világ élvonalába került, és komolyságával, megbízhatóságával minden alaptalan rágalmat és tévhiteket megdönt!

A céget nem érdekli, hogy mit mondasz erről az üzletről, mivel úgyis fog fejlődni veled együtt vagy nélküled is. Ha igent mondasz és becsatlakozol, olyan pénzkeresési lehetőségre mondasz igent, amely az egész családod jövőbeli életét meg tudja változtatni!

Szerinted ez jó dolog?! Eléggé informált vagy egy jó döntés meghozására? Gondold jól át, mielőtt döntenél, hogy kikre nem vagy kikre fogsz hallgatni!

 

Megyaszai László Attila

profilkepem

 

U.i.: Iratkozz fel a hírleveleimre, és megtudod a OneCoin cég mögötti titkot, valamint hogy miért nem érdemes túl sokat várnod a becsatlakozásra, amennyiben a dolgot komolyan gondolod!

Az idő gyorsan telik, amennyiben teheted, ne várd meg az utolsó percet a döntésre!

 

Telefon: +40 748 466 403

Skype: mla_86

Villámposta: onlineuzlet.mla@gmail.com

Honlap: http://www.kriptovaluta.net/

Facebook személyes

Facebook üzleti

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük