Az idő kriptovaluta!

9-blogomhoz

Egy újabb furcsa kijelentéssel indítom a mai gondolataimat, de erre ismét meg van rá a jó okom.

Mielőtt belekezdenék, el kell meséljem Neked, hogy a legutóbbi hétvégén nem voltam itthon, a tegnap este érkeztem haza. Szűk 3 nap leforgása alatt autóbusszal utaztam több mint 400 kilométert, ami bár sokak számára, akik rendszeresen utaznak, nem is számít nagy távolságnak. Ez valóban így van, én is egyetértek vele; hiszen nem egy alkalommal tettem meg sokkal nagyobb távolságokat, akár még ennél is rövidebb idő alatt is. Az, hogy milyen járművel és hogyan utazunk, most nem is annyira lényeges, bár jelentősen befolyásolni tudja az utazásunk milyenségét (pl.: hogy mennyire fáraszt ki, mennyire gyors, stb.). Hogy miért is választom a legtöbb esetben az autóbuszt? Erre is kitérek hamarosan.

Csupán abban az egy dologban lényeges, ami minket is érint most, hogy ha nem mi vagyunk annak a járműnek a vezetői, amiben épp utazunk, akkor sok minden egyébre is kiterjedhet a figyelmünk, azaz sokféle módon kihasználhatjuk a rendelkezésünkre álló időt. Így van ez, ha nem mi kell vezessünk. 🙂 Igen… az idő kihasználása, helyes és célszerű kitöltése nem is egy könnyű feladat! Ezt én is sokszor megtapasztalom. Bár egy ilyen utazás időtlennek tűnik a viszonylag hosszú út miatt, de azért mégis telik, és amennyiben passzívan veszünk részt (nem járművezetőként), jó, ha okos és értelmes dolgokkal ki tudjuk tölteni ezt az időtlennek tűnő időt, folyamatot. Én sok mindennel szoktam ilyenkor kitölteni az időt, legtöbbször olvasok, zenét hallgatok, meditálok és újabbnál újabb ötleteket eszelek ki, hogyan és mit kellene tennem, azért, hogy minél sikeresebb legyek és elérjem a kitűzött céljaimat. Nem tudom, kedves Olvasóm, te hogy vagy ezzel? Vannak céljaid vagy nagy terveid az életben? Szeretnél valami nagyon nagyot elérni, amiről még ma talán álmodni sem mersz?! Én igen, tele vagyok tervekkel, célokkal, és azt szeretném, azért dolgozom, hogy ezeket minél hamarább elérhessem. Természetesen csakis az egyenes és tisztességes úton!

Nagymamámnak van egy jó mondása, amit még sokaktól hallottam és biztosan még számtalanszor hallani is fogok más emberektől is: “Az idő valuta!” Ehhez, amióta a OneLife üzletben vagyok (már kicsivel több mint fél éve) én úgy mondom, hogy “Az idő kriptovaluta!” Innen adtam a mai bejegyzésemnek ezt a címet.

De mennyire is igaz ez a kijelentés, gondolom ehhez nem kell sok magyarázatot fűznöm. Amikor ezek a gondolatok eszembe jutottak, egy ismert videó is felvillant előttem erről, így most ezt be is teszem ide e szövegrész alá. Érdemes megnézned! Kattints az alábbi képre, hogy elinduljon a lejátszás!

Hogyan jön ide ez a kis történet az utazásról?

A földi életünk nem más, mint egy nagy utazás, amelynek van egy kezdete és van egy vége. Ami ebben az utazásban a legfurább és majdnem mindenki által legelfogadhatatlanabb, hogy nem tudjuk, mennyi ideig is fog tartani kinek-kinek ez az utazás, így nem csoda mennyire értékes ez az idő, amiben élünk! Hogy hogyan használjuk vagy nem használjuk ezt ki, az már más kérdés. Az életben vannak nagy lehetőségek mindenki számára, viszont ezeket nagyon könnyű elszalasztani, sokszor elég csak egy apró hibát is véteni, és elúszhatnak ezek a nagy lehetőségek, amik az amúgy is rövid földi életünket, ezt az utazást kellemesebbé tehetné. Ilyen a OneCoin – OneLife üzlet nyújtotta lehetőség is, amely egy egyszeri és nem hosszú ideig fennálló alkalom, hogy megváltoztasd az életedet! Lehet, hogy még most sem látod vagy még most sem érted, miről van szó, esetleg az egészet rózsaszínű mesének titulálod. Igen, tudom, hogy sokat csalódtál már az életben, sokszor átvágtak, még olyanok is, akikben 100%-ban bíztál és emiatt akár nagy veszteségeid voltak. Teljesen megértelek, ha így érzel, így gondolkodsz, ez teljesen érthető és jogos. Azonban egy felől teljesen tudlak biztosítani téged, és nyugodt szívvel mondhatom, hogy ha ide, ebbe az üzletbe bejössz, a sikered biztosan borítékolható, még akkor is, ha csak befektetni akarsz, nem dolgozni. Az idő, mint már megtapasztaltam sokszor, engem és azokat az embereket igazolta, akik mertek belevágni ebbe az egyedüli és nagyszerű lehetőségbe; mindannyian nyertesek vagyunk! Ez jelenti azt, hogy jókor és jó helyen, jó döntést hoztunk, amely fokozatosan de biztosan megváltoztatja az életünket.

Te szeretnéd, hogy megváltozzon az életed? Ha igen, azt ajánlom neked a legnagyobb jóindulattal, hogy ne várj soká, mert hamar elszáll ez a lehetőség és mire ráébredsz, hogy igazam volt, lehet már túl késő lesz! Az úttörők munkája, akik egy ilyen üzletet elindítanak vagy a kezdeti időszakban (mint most mi is a OneCoin-nál, az új blokklánc kezdetén) bejönnek, nagy nyereségre tesznek szert. Ha kockázatosnak is tűnik mindez, úgyis nagyon megéri, mert ezért búsás jutalom vár Rád! Itt viszont nincs kockázat, bármennyire is hihetetlennek hangzik ez! A pénzed egészében megmarad, nem vesz el, nem alakul át, hanem gyarapodni fog! Szerinted hol van még ilyen hely, ilyen lehetőség a világon?!

Ha megnézed a világot, a médiát, ma már mindenki arról beszél, hogy mennyire jók a kriptovaluták, sok bank és magánszemély szeretne magának saját digitális pénzt, és meg is teszik, aki eddig még nem tette meg és van rá lehetősége. És nemhiába… a fizikai, kézzel fogható pénz kora belátható időn belül leáldozik; ha tetszik ha nem ez fog bekövetkezni. A kérdés az, hogy te sodródni akarsz-e a passzív szemlélődők árjával, vagy jössz és mindennek részese leszel, hogy a OneCoin cég neked is kifizethesse a belső kereskedés által a befektetésed megsokszorozódott értékét? Te szeretnéd ezt? Az ajándék tokenek duplázódását mutató barométer (split barométer) és az érmebányászat (coin) nehézségi fokát mutató barométer nap mint nap rohamosan emelkedik, ami azt jelenti, hogy hamarosan (amint eléri a 100%-ot) újra megduplázzák azon személyek befektetését, akik itt vannak adott megvásárolt (befektetett) csomaggal vagy csomagok kombinációjával (kombó csomagok).

Szerinted most jó dolog sokat várni vagy kivárni? Nem hinném. Hogy miért, ezt is elmondom most röviden. Amennyiben kihagyod a mostan következő szuper split-et, és nem csatlakozol be, lemaradsz egy négyszereződési folyamatról, ami a befektetésedet megnégyszerezné! (Igen, jól hallottad, megnégyszerezné!!!) Ilyen csak egyszer van, olyan, mint az új blokklánc elindulása október 1-én, ha még emlékszel. Amennyiben csak első alkalommal vagy az oldalamon, ajánlom olvasd el a régebbi bejegyzéseim is, és nézz meg, hallgass meg minden elérhető anyagot az oldalamon. A normál split-ek csak sima duplázódást tesznek lehetővé, ne feledd!

A mostani super split ez alól egy kivétel, olyan mint a fehér holló! A másik dolog a nehézségi barométer (difficulty increase barometer). Hogy mi ez? Ez határozza meg, hogy tulajdonképpen mennyi érmét (coin) tudsz majd megkapni a tokenjeidért. Ez a szám minél magasabb, annál kevesebbet fogsz kapni (mivel az ajándék tokenek számát ezzel a számmal elosztva kapod meg a kijövő OneCoin-ok számát. Ez a nehézségi szint emelkedik, vagyis ez a szám növekszik, amikor ez a barométer eléri a 100%-ot! Gondolom Neked sem mindegy, hogy mennyit fogsz keresni, minél magasabb a nehézségi szint (difficulty), annál több token kell ugyan annyi pénz kibányászásához! Hogy ez minek a függvénye? A bent lévő és dolgozó tagok munkája és az újonnan becsatlakozó napi több ezer (!) ember miatt ez a folyamat eléggé gyorsan bekövetkezik!

split-es-nehezsegi-bar-okt-24

Hadd adjak rá egy konkrét példát:

Starter csomag után (ami értéke 110 € + 30 € aktiválási díj) – ezért jelenleg kapsz 1000 ajándék tokent, ami a szuper split után (4x!) 4000 token lesz. Ha a nehézségi szint most 70, akkor: 4000:70=57,14 . Tehát ebben az esetben 57,14 érméd (OneCoin-od) lesz kibányászva. Ha pl.: 85 lesz a nehézségi szint, akkor: 4000:85=47,05 OneCoin érméd lesz. A OneCoin érme árfolyama jelenleg 6,96€. Ha beszorzod a kijött érméidet ezzel a számmal, meg fogod kapni a befektetésed értékét euróban. 70-es nehézségi szinttel ez 57,14 x 6,96 = 397,69 €.  Ez egy jó befektetés?

Amennyiben több csomagot kombinálsz (egy vagy több kisebb és nagyobbat – a lényeg, hogy egyik mindig kisebb, a másik mindig nagyobb legyen), vagyis építesz egymásra, csak egyszer (!) kell befizetned a 30€-ós aktiválási díjat, így több (2, 3) splited is lesz, ami a befektetett pénzedet nem megnégyszerezi, hanem megnyolcszorozza vagy akár megtizenhatszorozza! De ennél extrémebb eset is történhet, aki nagyon komolyan gondolkodik és megteheti akár nagy csomagok megvásárlását és kombinálását. Erről egy korábbi bejegyzésben már részletesen is írtam, még egy táblázatot is mellékeltem. A lényeg erről röviden: csak a most következő split négyszerez, az azt követő splitek már csak duplázni fognak! Így jönnek ki ezek a fent nevezett megsokszorozódások (nyolcszorozódás, stb.)

Néhány napon belül egy dupla növekedés tanúi leszünk, a kérdés, hogy ez neked a hasznodra fog-e válni, vagy lemaradsz róla, és ez is csupán egy elúszott lehetőség lesz az életedben, ami újabb meg nem keresett pénzeket jelent.

Szívből kívánom, hogy ne maradj le róla erről a kihagyhatatlan lehetőségről, hogy később ne kelljen kellemetlenül visszaemlékezzél:

Bárcsak… ; Ha hallgattam volna… akkor…   és a többit már te is tudod!

Amíg még nem késő, keress meg az elérhetőségeim bármelyikén, hogy segítsek, csatlakozz be a ebbe az üzletbe, hogy részese lehess Te is egy jobb minőségű életnek!

Légy te is jókor jó helyen, szakíts nagy hasznot a OneCoin – OneLife üzletből!

Szép napot kívánok neked!

   És ne feledd:

      Az idő kriptovaluta!

 

 

Megyaszai László Attila

profilkepem

Telefon: +40 748 466 403

Skype: mla_86

Villámposta: onlineuzlet.mla@gmail.com

Honlap: http://www.kriptovaluta.net/

Facebook személyes

Facebook üzleti  

 

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük