Bemutatkozás

Kedves látogatóm!

Isten hozott!

Szeretettel köszöntelek a honlapomon!

 

 

Az én nevem Megyaszai László Attila, 30 éves vagyok. Református vallástanár és zenetanár a foglalkozásom, Amikor csak tehetem, tanítok és ugyanakkor én is tanulok. Ez nem más, mint egyfajta szimbiózis: taníts, hogy te is tanulhass.

Mindig igyekszem az időt hasznosan eltölteni, és mindig tanulni és tanulni, mert a világon ez a legjobb befektetés: a tudás. A tudásért pedig meg kell dolgozni, nem adják ingyen. Ez mindenütt így van…

Az életben sok célt tűztem már ki magam elé, és mindig azért dolgoztam, hogy elérjem őket. Bár ez nem könnyű soha sem, de azt tartom, hogy megéri a küzdelem, mert csak ez által lehet igazán értékelni a később elért eredményeket. Azt tartom, hogy soha nem szabad feladni, mindig küzdeni kell és a lehető legkevesebbet adni az előítéletekre, mivel ilyenkor hozhatunk sok rossz döntést, ha nem járunk utána annak, amit felkínál nekünk az élet. Ezt én már sokszor megtapasztaltam én is a saját bőrömön, és te is biztosan, kedves olvasóm.

Körülbelül négy hónapja, az egyik legjobb barátom által találtam rá egy páratlan lehetőségre, egy olyan üzletre, amelynek jelenleg nincs párja. Ezért én nagyon hálás vagyok Neki, hogy megmutatta nekem ezt a lehetőséget, felhozta rá a figyelmem. Az üzlet neve OneCoin, amely még nincs 2 éves, de az online világ élvonalába került. Jelenleg ez a legjobban fizető üzlet. lehet, hogy most nagyon hihetetlenül hangzik mindez, s egy halom kérdéssel fogsz felém jönni, de hidd el, ez így a természetes. Én is tele voltam kérdésekkel, s még most is kerülnek megválaszolatlan kérdések, amiket feltehetek bármikor szponzoromnak vagy a felső vonalamnak.

Akármi is felmerül Benned, bátran keress meg az alábbi elérhetőségeim bármelyikén, én szívesen segítek Neked! Hidd el, nem fogod megbánni, minden információt teljesen INGYEN és minden kötelezettség nélkül a rendelkezésedre bocsátok, hogy meg tudd hozni a lehető legbölcsebb döntésed. Én semmire nem szeretnélek rábeszélni, csupán információt közlök veled, ha erre igényt tartasz. A döntés a te kezedben van!

Ha felkeltettem érdeklődésedet, és szeretnél velem együtt dolgozni, várom, hogy segíthessek, szeretettel hívlak a csapatomba!  Együtt majd nagy dolgokat tudunk megvalósítani!

 

Legyen szép napod!

 

Tisztelettel,

Megyaszai László Attila

profilkepem

Tel: +40 748 466 403

Skype: mla_86

Villámposta: onlineuzlet.mla@gmail.com

Honlap: http://www.kriptovaluta.net

Facebook személyes

Facebook üzleti

 

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük