A világ első kriptovaluta vására volt Bukarestben!

Kedves Látogatóm!

Az utóbbi időben bár nem írtam új bejegyzést itt az oldalamon, viszont nyomon követtem az eseményeket, amit most szeretnék Neked összefoglalni, tájékoztatni Téged! Igen, már nagyon vártam az alkalmat, amikor újra billentyűzetet ragadhatok és leírhatom neked mindazt a sok jó hírt, ami itt nálunk, a OneLife üzletben történik.  Nap mint nap azt tapasztalhatjuk, hogy az üzlet, amiben vagyok egyre komolyabb célokat tűz ki maga elébe, amiket sorra teljesít, sőt felül is múlja azokat! Hiába a sok alaptalan rágalom, fecsegés, és miegymás, ez minket nem tántorít el a munkánktól, attól, hogy itt mi komoly pénzeket keressünk, attól, hogy az oktatócsomagjainkért bányászati jogot is nyerve OneCoin kriptovaluta tulajdonosok legyünk, aminek értéke egyre csak nő! Gondolom nem kell bemutatnom, mi történik most kint a világban. Egy szóval élve: borzasztó! Milyen jövő vár a fiatalokra, ránk, Rád? Jobb bele sem gondolni. De van egy másik világ, a kriptovaluták világa, amely segíthet Neked is, ha akarod!

Az elmúlt héten egy olyan rendezvényen voltam szponzorommal együtt, amely egyedülinek számít. Bukarestben 2017. június 2-4. közt tartották meg a Romexpo nevű csarnokban az első nyílt kriptovaluta vásárt. Ilyen eddig még soha nem volt. Itt találkozhattak a OneCoin érmetulajdonosok és az elfogadóhelyek először egymással (cégek, magán vállalkozók), hogy majd később vásárolhassanak is, üzletet tudjanak lebonyolítani egymás közt. Igen ez egy óriási lépés volt a OneLife üzlet életében, amit a helyi román csapatnak és felső vezetőiknek köszönhetünk! Ezért úgy gondolom, hogy a mai bejegyzésem nagyon is különleges lesz, mivel élő videóban fogom neked mindezt röviden bemutatni, amit a helyszínen vettem fel a saját fényképezőgépemmel és videó kamerámmal. Én az első nap, tehát 2-án, pénteken tudtam ott lenni, a nyitó napon, a felvételek, amiket látni fogsz, egy rövid kis összefoglaló lesz arról, ami ott történt. A legvégén néhány fényképet is fogok betenni ide a bejegyzésem és a videók alá. 

Bevallom neked, amikor készítettem a videókat, nagyon izgatott voltam, bizsergett mindenem, annyira jó volt minden, úgy érzem teljesen feltöltődtem ezen az eseményen! Kívánom, hogy Neked is legyen részed ilyen élményekből, hogy érőt kaphass jobbá alakítani az életedet! A vonat nagyon robog, vigyázz, addig szállj fel rá, amíg még lehet!

Most mielőtt ide beteszem a videókat, röviden pár szóban elmondom, hogy miről lesz benne szó, arra az esetre, ha nem értesz román nyelven. Mivel a helyi román csapat felső vezetői rendezték az egész kiállítást, vásárt, így minden román nyelven történt. Gondolkodtam, hogy nekiálljak, és lefordítsak mindent, de mivel nagyon sok munka lett volna, úgy döntöttem, hogy egyelőre elmondom röviden a lényeget írásban. Azt szeretném, hogy ez az információ minél hamarabb, minél több emberhez eljusson. Több előadás, rövid beszámoló is volt, ugyanakkor koncertek is színesítették az alkalmat. Szó volt a Dealshaker áruház használatáról, továbbá felszólaltak rangos, komoly üzleti szinteket elért vezetők is, mint például Grigore Marian. Továbbá a nap végén szerencsejáték is volt, ahol a megjelent cégek és magánvállalkozók termékeit, szolgáltatásait lehetett megnyerni a szerencséseknek. A meghívott cégeket és magánvállalkozókat egyenként bemutatták a nagy színpadról.

Nem is szaporítom tovább a szót, most következzenek a videók és a fényképek. 🙂

képek:

Legyen szép napod!

 

Megyaszai László Attila

Telefon: +40 748 466 403

Skype: mla_86

Villámposta: onlineuzlet.mla@gmail.com

Honlap: http://www.kriptovaluta.net/

Facebook személyes

Facebook üzleti

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük