A OneLife üzlet felfoghatatlan lehetőségei csak most kezdődnek!

4-blogomhoz

Ez a kijelentés, amit a mai bejegyzésem címének adtam biztosan elgondolkodtat Téged, hogy most pontosan mire is gondolok, mire fel ezek a szavak. Igen, jogosan gondolod mindezt, de hidd el, nem véletlen ami miatt ezt a címet adtam.

Ami a OneLife (OneCoin) üzletben ma történik az egyszerűen nekünk, a már bent lévő tagoknak is felfoghatatlan. Az a dinamizmus, stabilitás, ami ezt az üzletet jellemzi, egyszerűen leveszi a lábáról az embert (természetesen jó értelemben véve), és ámulva-bámulva állunk előtte, hogy mi minden lehetőség nyitott számunkra, ha ennek a rendszernek a szerves részévé válunk!

A OneLife üzletbe nap mint nap több ezer új ember csatlakozik be, ami azt jelenti, hogy ezek az emberek új munkatársak lesznek, akik mind mind részesedést kapnak a OneCoin digitális pénz előteremtéséhez (bányászatához).

De ez még nem minden! A cég napról napra egyre jobban erősödik, a márka (brand) a fokozatosan növekedő kereslet miatt a világ élvonalába tör! Ma már  nem könnyű egy ilyen nagy iramban fejlődő céget elnyomni és sarokba szorítani, amely minden kritikát megcáfolva mindig naprakészen be tudja bizonyítani, hogy teljesen törvényesen és minden szabálynak megfelelően működik.

Miért írtam azt a címben, hogy az igazi lehetőségek csak most kezdődnek?!

Erre a kérdésre nagyon bő válasszal tudok szolgálni Neked, de most nem akarom nagyon hosszúra nyújtani a szót, próbálom a lényeget összefoglalni ezzel kapcsolatosan.

A hónap végén, mint már írtam régebb is, az eddigi bányászati rendszer, az alapprogram, a blokklánc (blockchain) le lesz állítva, és egy újat fog elindítani a cég okt. 1-én. Ez hogyan fog végbemenni? Az igazi technikai kulisszatitkokat nem tudjuk, a cég utólag biztosan néhány dologról fel fogja lebbenteni a fátylat, azok kedvéért, akik ennek technikai hátterére nagyon kíváncsiak.

Tény, hogy ezt a bányászati folyamatot, amit az alapprogram, a blokklánc végez, a cég nagy szerverei futtatják napi 24 órában az év minden napján megállás nélkül. Ez fog leállni egy rövid időre, amíg az újat elindítják, hogy sokkal több (mintegy 120 milliárd) érme kibányászása elkezdődhessen a mainál 10-szer gyorsabban! Ez a mennyiség már biztosan ki fogja elégíteni az egyre növekvő igényeket.

De most nem a technikai  részletekben van a lényeg, minket elsősorban az érdekel, hogy a betett pénzünket hogyan tudjuk megsokszorozni, ugyanakkor hogyan tudjuk ezt a rendkívüli üzletet minél szélesebb körben elterjeszteni, hogy egyre több ember részesedjen belőle, hogy minél több személy élete gyökeresen megváltozzon

A legfantasztikusabb lehetőség az, hogy megnégyszerezheted a befektetett pénzedet október 1-ig! Ezt a lehetőséget OneLife cég csak egyszer biztosítja neked! Soha többet nem fog ez újra megismétlődni, ezt maga a cég vezetője és tulajdonosnője, Dr. Ruja Ignatova mondotta személyesen.

Ez miért van?

Ha már bent vagy a rendszervben akár egy ingyenes regisztrált tagként, már most megfigyelhetted, hogy a duplázódási számláló (a split barométer) jelenleg 94%-on áll. Ez azt jelenti, hogy amikor eléri a 100%-ot, akkor azon személyek, akik legalább egy starter (azaz 110 euró értékű) oktatási csomaggal rendelkeznek és még van ilyen duplázódásuk hátra (pl.: account split 0 of 1 vagy 1 of 2, stb.) azoknak a meglébő tokenjeik meg fognak duplázódni a fiókjaikban, így ezen duplázódás után, ha nincs több ilyen split-jük hátra (pl: 1 of 1 vagy 2 of 2 vagy 3 of 3), a tokenjeiket rögtön betehetik a bányába, hogy kezdődhessen az érmék (coin-ok) kitermelése.

Szerintem ez a pillanat egy nagyon jó érzés, amikor kinyitod a webirodádat és látod, hogy pl. 5500 tokenből lett 11000 db token!!! Ez nagyon jó érzés. Nem?! Egyáltalán nem mindegy, hogy mennyi tokened lesz, mert ettől függ a OneCoin-jaid (érméid) száma is, amik kibányászódnak majd neked!

Mi az ami még felfoghatatlanul naggyá és erőssé teszi a OneLife üzletet?

Október 1-től nemcsak az új blokklánc indul el a 120 milliárd kibányászandó érmével, hanem beindul a kereskedői program is. Mit jelent ez nekünk? Először is egy plusz kereseti lehetőséget, ami azt jelenti, ha ennek a rendszernek az elterjesztésében, kiépülésében is részt veszünk, akkor a cég ezért is külön juttatásokat ad nekünk! Ez úgy működik, hogy minél több cég jön be általunk a rendszerbe, mint OneCoin érme elfogadó hely, annál többet fog nekünk jutalékként kifizetni a cég! Ez egy újabb kereseti lehetőség lesz, amiért szintén fogunk ajándék tokeneket kapni, ami újabb bányászati jogot jelent, vagyis több oneCoin érmét a számunkra!

Ha a OneCoin érméket minél több üzlet, cég el fogja fogadni, az még más miatt is nagyon előnyös és jó dolog lesz számunkra: itt ugyanis bármikor el is költhetjük, vagyis levásárolhatjuk a kibányászott OneCoin-jainkat; éppúgy vásárolhatunk velük mint a mostani fizikai pénzünkkel vagy a bankkártyánkkal! Ezeken az elfogadóhelyeken egy speciálisan a OneLife cég által kiadott bankkártya segítségével fogsz tudni vásárolni a OneCoin érméidért bármit. S ami még a legjobb az egészben, hogy közben folyamatosan fog növekedni a OneCoin-ok értéke, így adott terméket egyre olcsóbban (egyre kevesebb érméért) tudsz majd megvenni! Olyan is előfordulhat, hogy akár így ingyenes lesz a vásárlásod és nem lesz értékcsökkenés!

Összegezve a dolgokat egy óriási pozitív értelemben vett pénzügyi világforradalom kezdetén vagyunk, amelyet a digitális pénz (a kriptovaluták) hívtak életre. E forradalom élén jelenleg még a Bitcoin áll, a legnagyobb és legerősebb kriptovaluta, de nem sokáig, a OneCoin ha ilyen ütemben halad tovább, rövid időn belül az első helyre fog kerülni!

A kérdés az, hogy ezek után Te mit választasz? Csatlakozol és részese leszel ennek a pénzügyi világforradalomnak, vagy maradsz a magad kis szürke megszokott sablonos világodba és mindezt csupán passzív szemlélőként fogod végignézni, s később majd sopánkodva mondani, hogy már megint kihagytam az életben egy vissza nem térő nagy lehetőséget!!!

Egy rövid kis videót szeretnék csatolni, amiben összefoglalva láthatod mindazt, amiről ez az üzlet szól:

Ne habozz sokat, ez a forradalom most zajlik, s mint minden, egyszer ennek is vége lesz, és nincs tovább! Ha szeretnél, most gyere, amíg még nem késő, változtasd meg a magad és egész családod életét!

Csatlakozz be most, kattints IDE és hozd létre az INGYENES fiókodat, majd gyere, keress meg, hogy megbeszéljük milyen csomaggal szeretnél elindulni! Mindenben segíteni fogok Neked!

Legyen egy szép napod!

 

Megyaszai László Attila

profilkepem

 

Telefon: +40 748 466 403

Skype: mla_86

Villámposta: onlineuzlet.mla@gmail.com

Honlap: http://www.kriptovaluta.net/

Facebook személyes

Facebook üzleti

 

Raymond Holbrook

Hello

YOU NEED QUALITY VISITORS FOR YOUR: kriptovaluta.net ?

WE PROVIDE HIGH-QUALITY VISITORS WITH:
– 100% safe for your site
– real visitors with unique IPs. No bots, proxies, or datacenters
– visitors from Search Engine (by keyword)
– visitors from Social Media Sites (referrals)
– visitors from any country you want (USA/UK/CA/EU…)
– very low bounce rate
– very long visit duration
– multiple pages visited
– tractable in google analytics
– custom URL tracking provided
– boost ranking in SERP, SEO, profit from CPM

CLAIM YOUR 24 HOURS FREE TEST HERE=> ventfara@mail.com

Thanks, Raymond Holbrook

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük